en dag i stan

Det blev inget stranhäng för oss idag. Ganska skönt att vila från det en dag också... Istället har jag och lilleman spenderat våran tisdag inne i stan med gammelmormor.

Vi åkte på tidiga förmiddagen och började med en promenad från Vallvägen ner till centrum. Lite shopping! Jag unnade mig lite nya nagellack och mormor smackade på med en ny bikini för nästan tusen spänn. Jo, ska det va så ska det... När vi var nöjda satte vi oss och åt lunch.

Edwin myste i vagnen hela tiden och lyckades faktiskt somna. Då passade vi på att äta en varsin mjukglass på Möljen, hehehe det man inte vet lider man inte av... Sedan promenerade vi till hamnen och satte oss på en bänk. Ljuvligt väder och ljuvlig utsikt. Lite semesterfeeling i stan sådär!

När lilleman vaknade fortsatte vi att gå längs hamnen. Så coolt med alla båtar! Edwin njöt och vi gick runt och kikade länge länge. Stekande sol och glittrande hav, vilken underbar dag!

Runt 15-tiden började vi promenera mot Vallvägen igen. Först ett litet stopp för att köpa något att dricka, sedan kämpade vi oss hemåt. Trötta och svettiga. Snacka om att det var skönt att komma upp till mormors lägenhet och vila en stund. Dessutom hade vi sådan tur att Mattias kom dit med hämtmat till oss. Lyx på en tisdag!

Efter maten åkte Mattias och Edwin hem till Forsa. Själv stannade jag kvar med mormor en stund till. Färgade håret, drack kaffe och beskådade åskvädret från balkongen. Ja det kom ett himla oväder! En mysig stund med min älskade mormor...

När kvällen kom åkte jag hem till mina grabbar. Skönt att komma hem efter en hel dag utepå. Lekte en stund med Edwin, myste på altanen och kvällsfikade. Sedan var det dags för mig och lilleman att duscha och hoppa i säng. En sen kväll blev det, men nu är det äntligen läkvällsfrid här. Ska lägga mig och läsa och njuta av livet. Imorgon hoppas vi på mer sol och kanske lite strandliv igen!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0