back to reality

Tillbaka till verkligheten ja. Imorse ringde alarmet tidigt och det vara bara att masa sig upp. Hade nog tänkt lite galet kvällen innan och fick bara en halvtimme till att göra mig iordning. Men det gick det också. Skippade både kaffe och frukost hemma, det fick bli en mjukstart på jobbet istället... Tre koppar kaffe, sen så.

Förmiddagspasset på jobbet var lugnt. Alla ungdomar sov galet länge, så vi fick hitta på lite annat att pyssla med. Lite handling och datorjobb. Några till koppar kaffe. Rätt mysigt med regnet som smattrade mot rutan!

Jag skippade lunchen och åkte hem lite tidigare idag, ibland funkar det och då gäller det att passa på. Jag skulle egentligen ha hämtat Edwin hos mamma och pappa, men jag hade tur att dom kunde skjutsa hem honom istället så att jag fick åka och handla + börja med maten.

Efter att vi ätit började solen att kika fram. Jag skyndade mig att röja undan i köket och slänga in en tvätt, sedan packade vi badkläder för ett kvällsdopp. Jag, Edwin och Tompa. Grabbarna var taggade och badade som tokar, själv nöjde jag mig med att sitta på bryggan och njuta av solen. Tanka lite solenergi och känna värmen av en lycklig Edwin. Han var i vattnet i en hel timme nästan, måste ha varit skönt för honom att få svalka av sig efter en regnig men klibbig/kvav dag. Myskväll deluxe!

Efter badet skjutsade vi hem Tompa och stannade en stund med gammelmoster Anette och Janne. En härlig stund med prat, fotboll och smultron.

Runt 19-tiden åkte vi hemåt. Vips så hade den här dagen försvunnit. Edwin var trött och somnade som en stock efter kvällsfika och tandborstning. Själv hängde jag tvätten och tog en dusch. Kvällsfrid...

Fick hem ett helt gäng med böcker idag som jag hade beställt. Allt om kultur, integration och religion. Tänk om jag visste för 10 år sedan att jag skulle utbilda mig till integrationspedagog och arbeta med människor från hela världen. Att jag skulle älska det och vilja lära mig allt, allra helst om islam. Då kanske jag hade pluggat liiiiiite hårdare på religionlektionerna och försökt koncentrera mig när vi läste om kultur. Hehehe. Men det tänker jag ta igen nu. Här ska läsas och pluggas!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0