lördag hela dagen...

Den här dagen har verkligen varit lång. Vi vaknade hela familjen runt 07-tiden, gick ner och gjorde en eld och kokade kaffe. Barnen fick lyxa till det med frukost framför teven. Är det helg så är det... 👌🏼

Sedan var det dags för mig att åka mot jobbet, hade tagit på mig ett extrapass. Kände mig hyffsat pigg i förkylningen efter lite alvedon och mycket kaffe. Febern lyckades jag sova bort tack och lov! 

Jag var inställd på en lugn arbetsdag, sista helgen i januari sägs ju vara den fattigaste helgen ever. Men inte i Hudiksvall verkar det som? Vi hade galet mycket folk. Men allt gick bra. Dessutom fick jag träffa en gammal klasskompis från högstadiet jag inte träffat på flera år! Så himla roligt att se honom. Det slog mig att det för tusan är 10 år sedan vi gick ut högstadiet i år. Alltså va? Är det nu man ska känna sig gammal eller? 😏

Några fler ljusglimtar hade vi såklart också. Och ibland vill man bara sjunka genom jorden. Fast ändå inte. 

När vi äntligen var färdiga brummade jag hemåt. Mattias, Elias och Edwin kom hem samtidigt. Dom hade haft en heldag hos barnens farmor och farfar! 

En lugn eftermiddag hade vi, precis som jag önskat. Slängde in en tvätt, barnen lekte bra tillsammans, åt lite plockmat och så tog barnen en varsin dusch. Rena och fina ungar! Edwin hoppade i pyjamas, men Elias klädde på sig sina "matchkläder". Ja, vi skulle ju på innebandy. Då är det svarta byxor och vit tröja med svarta siffror som gäller. Samma färger som Håsta såklart. Det är väldigt viktigt. Dessutom skulle håret fixas! Ja, han är väldigt intresserad av hur alla innebandyspelare har håret. Vissa har långt med hårband, andra had kort och välkammat. Såklart ville han kamma sitt hår och se likadan ut, gullunge! 

Vi fick en mysig stund på innebandyn, bara jag och Elias. Det är liksom våran grej nu. Det märks att han njuter till max. Tänk att liksom få åka iväg på kvällen, utan lillebror! Dessutom har vi börjat packa med pyjamas och tandborste. Så innan vi åker hem blir det kvällsfika från kiosken, tandborstning och hopp i pyjamasen. Bara den lilla proceduren tycker han är väldigt speciell och mysig. "Nu kan jag somna i bilen om jag vill, jag ska inte, men det gör inget ifall det blir så". Sötnos! 

Elias var nöjd med kvällen, trots att hans älskade Håsta förlorade. Nu längtar vi till nästa match! Verkligen en mysig helgtradition vi har skapat. 

Väl hemma somnade han ganska snabbt. Edwin sov såklart, så vi vuxna tog en dusch och sjönk ner i soffan. Tröttare än tröttast... Hoppas att barnen sover någorlunda länge imorgon. Ser fram emot en lugn och skön dag på hemmaplan! 👍🏼






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0