livet rullar på...

Dagarna och livet rullar på... Jag är inne i en lite mörk period där det mesta känns usch och blä. Man gör det man ska, sedan finns det inte lust och ork för så mycket mer. Jag vet att det går över efter ett tag, men dessa down-dippar tar mycket energi och kraft.

Gårdagen passerade på en minut kändes det som. Tråkig och vanlig. Fast några små ljusglimtar såklart. Fick spendera tid med min kära Carolin. Dessutom fick jag till en bra handling. Ja, ni vet när man tycker man får hur mycket mat som helst för pengarna. Det är inte varje gång man lyckad fylla upp kylskåpet för femhundra kronor... Hehehe, en såndär konstig mamma-lycko-känsla kanske! 😉

Resten av dagen minns jag knappt. Jag var så trött. Minns att vi åt spagetti och köttfärssås och att barnen duschade, sedan skulle jag natta dom. Booom, där dog jag. Tror till och med att jag somnade innan barnen, runt 19:30-tiden. Kommer ihåg att Mattias var in och försökte väcka mig på kvällen, sen var klockan helt plötsligt 07:00. 

Gissa om jag var totalt förvirrad när jag vaknade imorse. Herregud, nästan helt förstörd av så mycket sömn. Kände mig nästan bakfull... Men efter lite kaffe och frukost gick det bra. Mattias och Elias hade gjort en brasa innan dom åkte till jobbet/dagis, så det var varmt och mysigt att komma ner till köket. 

Edwin var taggad för dagis och det gick som vanligt bra att lämna honom. Sedan åkte jag hem och kände NOLL motivation för att plugga. Såg grejer överallr här hemma som borde göras... Så jag tog med mig boken och åkte in till jobbet. Tog lite kaffe och satte mig i ett lugnt hörn. Väldigt nyttigt med lite miljöombyte tror jag, för jag lyckades läsa ut hela boken utan några problem. Nu har jag kommit så långt att alla böcker är utlästa, vi är alltså på sluttampen. Även om det såklart kan dröja ett tag, kan tänka mig att det blir några tunga uppgifter nu på slutet. 

När jag hade läst klart kom mormor till Dackås. Skulle skjutsa hem henne, men vi passade på att kika lite secondhand först. Lyckades fynda ett par jeans, en tröja, ett par Mckinley-byxor och två Bondelid-blusar för nästan inga pengar alls. Sedan bjöd mormor på god Thaibuffé, vilken lyx. 

Eftermiddagen har rullat på bra. Edwin och jag stannade ute en stund efter dagis. Sedan gick vi in och fikade, lekte, körde igång en tvättmaskin och började med middagen. Elias och Mattias kom hem tidigt idag, dessutom hade dom en fin bukett rosor med sig. Älskade grabbar! 

Till middag åt vi fisk, potatis, sås och grönsaker. Barnen är helt tokiga i det (hallelujah) och båda två åt en stor portion. Tur ändå att vi har våran fiske-pappa som ser till att det alltid finns fisk i frysen! 

Efter mat och diskstök hade vi filmmys. Vi tittade allihopa på Sune i Grekland. Kul att få visa barnen ungefär hur der ser ut dit vi ska i Maj. Elias tittade på hela filmen och hade många frågor. Edwin tröttnade efter en stund, han tyckte ju att det var "fel Sune" motför den gamla Sune-familjen som han är van att titta på. En mysig stund hade vi iallafall. 

Efter lite lek var det sedan dags för alla grabbar att gå upp och sova. Själv tog jag en dusch och smörjde in mig med en god bodylotion. Ja, storgrabbarna kan överraska dom. Häromdagen kom dom hem med en ny doft jag aldrig har provat förr. Underbar! 👌🏼

Nu är det kväller. Soffhäng, tända ljus och Brynäs på teven. Sedan ska jag nog läsa lite innan det blir sängen. Imorgon väntar en ledig dag med barnen, så det gäller att vakna utvilad och med bästa humöret. Hehe! 😏







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0