hostigt och snorigt...

Här hemma startar vi veckan med en rejäl försämring av lillemans förkylning. Hua vad han hostar och snorar. Tror han har ont i halsen med, han är liksom rosslig och hes. Lillgubben... 

Vi hade en såndär mysig förmiddag då vi inte ens hoppade ur pyjamasen. Vi hängde mest i lekrummet och gjorde sånt som Edwin tycker är mysigt. Bygga lego, pussel, läsa böcker och leka med bilar. Den nya soffan har varit perfekt idag. Så galet nöjd med den! 

Men en ny soffa kräver också lite ommöblering såklart... Flyttade om lite grejer, tog upp alla gosedjur + lite leksaker till övervåningen och skruvade upp en tavellist att ha böcker på. Blev lite luftigare och rätt bra! Edwin verkar trivas, och jag hoppas även att Elias godkänner det. 

Mitt på dagen ringde min mormor och undrade om vi ville ha lite sällskap. Ja gärna! Vi åt lunch allihopa, sedan ville mormor ta med Edwin på en promenad. Han var jättetrött, så det blev lagom med en liten tupplur i vagnen. Själv stannade jag inne, är inte helt pigg än jag heller, dessutom hade jag två fulla tvättkorgar att ta tag i... 

Lilleman sov nästan två timmar ute i friskluften. Minns inte senast han sov så länge på dagen? Har det ens hänt? Haha. Men man sjuk så är man! Sömn är ju den bästa medicinen. Då kunde jag fixa färdigt tvätten och dricka kaffe i lugn och ro med mormor. 

Eftermiddagen har rullat på. Mormor åkte hem vid 16-tiden, så då gjorde jag och lilleman middag som vi fick avnjuta på tu man hand då Mattias jobbade över. Det blev någon slags makaron/köttfärsgratäng, gott var det iallafall. 

Sedan har vi väl mest bara myst runt här hemma. Ätit glass, lekt doktor och hängt i soffan. Edwin somnade helt utslagen vid 20:30-tiden. Kändes lite varm, så vi kanske får en febernatt... Hoppas dock han lyckas sova sig frisk fort. 

Min kväll spenderas i soffan. Har kollat på Idrottsgalan och tagit det lugnt bara. Dags att hoppa i säng! 🌙




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0