hej förkylning... ✔️

Imorse när jag vaknade kunde jag inte längre förneka det. Den där förkylningen som jag försökt vifta bort ett tag hade på allvar slagit rot nu. Suck... Jag som hade sett fram emot en händelserik ledig dag med barnen.

Men jag har gjort mitt bästa. Kaffe, alvedon och frukost till barnen. Och så bädda sängarna såklart. Det spelar ingen roll hur sjuk eller trött jag är, sängarna måste bäddas. Ej förhandlingsbart. 

När alvedonen börjat värka och kaffet hade gjort sitt fick jag för mig att åka till stan. Ja, en god fredagsfika är väl barnen värda! Vi åkte till mitt jobb och barnen fick välja fritt bland alla godsaker. Då väljer dom päronbiskvi  och dammsugare?! Hehe, smaken är väl som baken... En god och mysig stund hade vi iallafall. Vi hann även säga hej till pappsen på hans lunch innan vi åkte hem. 

Väl hemma var vi bara in och vände ungefär. Lite mat i magarna, toalettbesök och sedan var vi redo för att gå ut och njuta av det vackra vintervädret. 

Elias åkte lite "snowkick" på gården, perfekt att åka ner för den lilla backan ner mot vedboden. Rolig grej tyckte han! Sedan tog vi bilen och åkte ner mot byn på jakt efter den perfekta snöhögen. Hittade en stor och bra bredvid Edwins dagis. Där hade vi det superroligt. Bergsklättring, pulka, vi byggde olika murar och njöt av det vackra vädret. Det gäller att suga i sig så mycket D-vitamin som möjligt när solen visar sig! 👌🏼

Efter drygt en timme var vi frusna och nöjda. Rätt trötta med... Edwin tog gnäll-rekordet, men jag var inte långt efter. Kände hur alvedonen började gå ur kroppen och hur alla dagens ansträngningar satt sina spår. Vi åkte hem och gjorde en brasa. Främmande fick vi också. 

Mamma/pappa kom förbi med lyxmellis till barnen. Risifrutti, blåbärssoppa och kokosbollar. Mums! 

Eftermiddagen har rullat på. Köpepizza till middag, soffhäng och lite lego. Dessvärre har jag blivit allt sämre i förkylningen, febern kommer krypandes... Så vid 17-tiden tog jag en varm dusch, hoppade i pyjamasen och kröp ner i sängen med en bra bok. Här ligger jag än! Har fått sällskap av en sovande Edwin. Tror han också börjar bli lite hängig. Ja, det faktum att HAN sover innan klockan 20:00 säger väl allt... Hoppas vi båda kan vila oss friska! Imorgon väntar jobb för mig, men bara ett kort extrapass, så det ska inte vara några problem. 

"Jag trodde jag visste vem jag var och vad jag ville, men nu skulle jag inte välja dom orden".





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0