full fart hela dagen...

Lördag och sovmorgon till 08-tiden, kan det bli bättre? Mattias skulle ut på isen, vaknade av att han och Edwin var nere i köket och donade. Kaffedoft... ☕️
Elias tog en lite längre sovmorgon, han var väl helt slut efter den sena kvällen igår. Dessutom hade vj en nattgäst på soffan. Tompa sov över, och barnen blev ju såklart helt till sig när dom märkte det. Favoriten! 

Barnen lekte med Tompa hela morgonen, med lite pause för frukost såklart. Själv gick jag lös i vardagsrummet och möblerade om. Flyttade teven, bytte plats på tavlor och lite annat. Tror det blev rätt bra... Även korgstolen med fårfällen fick flytta ner. Vi har ofta mycket folk här, så då måste man ju se till att ha sittplatser! 😜

Mitt på dagen åt vi lunch, sedan skrev jag dagens långa to-do-list. Mycket att hinna med dagen innan ett kalas! 

Jag började med att åka till stan. Helt ensam, ljuvligt... Hämtade tårtan på mitt jobb, sedan åkte jag till mormor en sväng. Fick med mig en STOR växt hem, och en "rund kista" i trä med läderspänne på. Jättefin! Detta blev perfekt uppe på övervåningen nu när korgstolen fick flytta ner. Svängde även in till mamma och pappa på vägen hem, prata lite och titta en snabbis på skidor.

Väl hemma igen skickade jag upp grabbligan på övervåningen. Dags att sätta fart med listan! Plocka ihop, dammsuga, damma, städa toaletterna, rensa/ladda kamera, plocka ur diskmaskinen och röja undan lite kläder i vår lilla hall. Jag hade bra flyt, men det hade även klockan. Oj vad tiden har gått snabbt idag! 

Till middag blev det tacos, mums. Även barnen verkade vara sugna på det idag. Allt gick åt. Sedan röjde jag undan i köket medan barnen fick lite lördagsgotta... 

Kvällen har försvunnit i ett naffs! Elias och jag har gjort färggranna chokladbollar och blåst upp ballonger tills imorgon. Jag var tråkig och köpte svart/vita, men det löste vi genom att måla på dom. Kul tyckte Elias! 

Sedan blev det dusch och hopp i pyjamasarna för ungarna. Även jag tog en varm och skön dusch. Kvällsmys. Eller kvällsbus... Barnen har busat järnet med Tom och Niklas. Hej och hå! 

Men runt 20:30-tiden tackade både brorsorna för sig och gick in i drömmarnas värld. Elias var väldigt taggad och nervös inför morgondagen, hihi. 

Nu är det lugna gatan här hemma. Har ett grabbgäng här som spelar tv-spel. Men dom har fixat en lyxshake till mig, så jag är nöjd. Fast det blir inte så sent känner jag, vill vara pigg och glad imorgon! 🙌🏼




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0