en ny vecka... ❄️

Måndag och ny vecka... Här kickade vi igång dagen vid 08-tiden, en alldeles perfekt tid tycker den här trötta mamman. Edwin kom till oss inatt nångång, var lite orolig över hur det skulle bli med den nya sängen. Men han går raka vägen till oss när han vaknar, oftast utan ett endaste ljud kryper han ner mellan oss och somnar om. (Peppar peppar...) Elias sov som vanligt hela natten i sin säng och kommer in först på morgonen till oss. 

Morgonen var lugn och mysig. Vi gjorde en eld, kokade kaffe och åt frukost. Härligt när hela familjen är tillsammans. 

Fast efter ett tag var jag tvungen att lämna hemmet. Tog på mig ett em-pass på jobbet, men hade lite att uträtta på stan först. Hämtade upp mormor och sedan satte vi igång att leta presenter till den blivande 5-åringen! 

Jag tror att det blev rätt bra, trots att det han önskat sig allra mest är slutsålt överallt... Men jag hoppas han blir nöjd ändå. Vet att han kommer få lite pengar med, så då kan han ju köpa sina kära Paw Patrol när de finns i lager igen! 

Innan jobbet åt vi god lunch på Fyren, sedan skyndade jag mig på Åhlens. Vi fick presentkort där i julklapp från jobbet, alltid lika uppskattat. Så idag unnade jag mig lite smink, fina disk/städ-flaskor och en stor glasburk/vas. 

På jobbet hade vi en bra dag. Full fart till en början, sedan vart det lugnare och lugnare. Man vill ju hinna med att prata lite skit och fika också! En timme innan stängning hade vi dö-lugnt. Men jag hade sån tur att Håkan Hellströms konsert från Ullevi visades på teven. Höjde volymen och bara myste runt, bästa! 👌🏼

Efter jobbet möttes jag av två trötta barn här hemma. Dom hade haft en rolig dag med pappsen, lek i snön! Edwin hade massor att berätta och pulkor och snöhögar, hihi. 

Barnen hade precis kvällsfikat när jag kom hem. Mattias gick ut och skottade medan jag gick upp med kidsen. Borsta tänderna och hoppa i säng. Edwin somnade först för ovanlighetens skull, och Elias strax därefter. 

Själv smög jag ner och slog in alla presenter till Elias. Nu ska jag bara komma ihåg att hämta Paw Patrol-tårtan på Lördag! 

Kvällen har spenderats i soffan. Lugnt och skönt. Jag är trött och ska snart hoppa i säng, imorgon tror jag att vi ska ut på isen hela familjen. Sedan ska vi äta middag hos barnens farmor ocg farfar. Nu ska vi försöka njuta av det sista av jullovet... 😊




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0