bakåt och framåt...

Här hemma rullar dagarna på, det känns som att allt går på rutin och den där lilla extraglöden finns inte. Jag gör det jag måste, med tunga steg, sedan längtar jag bara tills det blir kväll. Är nog inne i en extremt mörk och trött period, för ingenting känns liksom roligt. Deprimerad kanske? Vinterdepression. Jag längtar både bakåt och framåt, och det som är just nu känns bara jobbigt. Jag vet att det går över, men det är tungt för stunden. 

Igår var det tungt att kliva upp och jag hade ingen aning om hur vi skulle få dagen att gå. Vi snorar och hostar fortfarande, så det begränsade våra valmöjligheter... Till slut bestämde vi (den uttråkade mamman) att vi skulle till stan. 

Där fick vi ju se lite folk, promenera ute i solen, shoppa och äta en god lunch på tu man hand. En mysig dag med min kära son! 

Lite materiell lycka fick vi med oss hem... Argan olja från Björn Axén till mitt otroligt vintertrötta hår. Har haft en annan olja förut (älskade den!) men när det var rea på Åhléns ville jag lyxa till det med en ännu bättre olja. Håret blir galet mjukt och fint. Riktig lyx. Sedan blev det även en matta till hallen uppe, en bh, strumpbyxor och en fin kappa med skinnarmar och snedsydd dragkedja. Den hade kostat 700 kronor men var nedsatt till 175 kronor nu, snacka om fynd va! 👌🏼

Edwin var nöjd över ett nytt pussel som han fick välja. Han har aldrig någonsin tjatat efter något när vi är inne på en affär, så då är det ju extra roligt att köpa nånting "bara ändå" ibland. 

Resten av dagen försvann i middagsstök och kvällssysslor. Gjorde potatismos till halva Forsa, men det var bra, för lilleman verkade gilla maten och åt som en häst. Sedan åkte jag faktiskt iväg ensam till mamma och pappa för att kolla på hockey. Brorsan och Frida kom också. En av dom bästa medicinerna när man är lite deppig är att umgås med sina nära och kära! 

Idag bjöd Edwin på sovmorgon. Sedan har vi haft en ganska bra dag, känner mig lite bättre i både förkylning och allt annat. 

Vi började dagen i vanlig ordning med kaffe och frukost. Sedan gjorde vi ett bädd-race på övervåningen. Rena sängkläder i alla sängar! Efter det klädde vi på oss och gick ut. Det snöade rätt rejält inatt/imorse, så vi behövde skotta infarten och få bort plogkanten. Edwin hjälpe mig, sedan åkte vi på ica en sväng. Handlade lite frukt, vitaminer, ingefära och chiafrön. Måste försöka boosta min vintertrötta kropp... 

Väl hemma igen blev det gårdagens potatismos och korv till lunch, sedan vilade vi i soffan en stund innan vi fick främmande. Vår kära mamma/mormor kom förbi på lite fika och lek. Dessutom hade hon med sig en varsin tidning för att pigga upp oss. Puss! 

Vips var det dags att börja med middagen. Provade något nytt idag. Pastarullar fyllda med en röra på tacokryddad kyckling, lök, cremefraiche, chilisås och riven ost över. Och en sallad med ruccola och pesto. Väldigt gott blev det, även om pastarullarna inte blev riktigt mjuka i ugnen. Det stod att man inte behövde förkoka dom, men det hade nog inte skadat... 

Resten av den här dagen har gått åt till att leka, titta på film, duscha och bara ta det lugnt. Edwin somnade tidigt, så nu väntar en helkväll i soffan. Min kära Mattias kom hem med en ny film (och ett nytt doftljus) igår. Han kan överraska han! Så nu blir det filmkväll med en massa god frukt. Känns bra! 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0