trött och smittad

Jag har egentligen varken ork eller lust att prata med er idag. Men jag gör det ändå tydligen. Så, hej min plikttrogna lilla skara till fans! 

Här kör vi på hemmadagar deluxe. Lillemannen har nog smittat mig också. Det kliar i både hals och näsa. Så för att ge våra söndertrasade immunförsvar en liten chans till uppbyggnad är vi hemma hela veckan och kurerar oss. Ni vet - myser i pyjamas, vilar, äter bullar och dricker en och annan kopp kaffe. Försöker dock få i mig några slurkar ingegärsvatten med, men kaffe ger mig liksom mer... 

Vår energi idag gick åt till att tvätta och munhuggas med Carolin som kom hit. Heta diskussioner och en solskenspromenad. Visst är det underbart med en vän som man står så nära, att det liksom hör till att bråka lite? Eller bråka, vi försöker väl egentligen bara att knäcka varandra. Hehehe!  Fast jag är allvarligt imponerad över att vi aldrig hamnat i slagsmål ännu. Det kanske kommer. Puss på dig min fina vän! 

Resten av dagen behöver jag inte tråka ut er med. Inget viktigt för er att notera. (Men för er som prompt vill skriva ner lite minnesanteckningar: jag har lagat mat, ätit, vilat, ritat, duschat, pusslat och kollat på teve). Är glad att det äntligen blivit kväll och att mitt snoriga lilla monster har somnat. 

Jag överväger att hämta en ask tändstickor (som stöd till mina tunga ögonlock) och läsa en stund. Men å andra sidan så känns det inte lockade att lyfta på täcket och släpa sig ner till köket. Jag får nog ligga där jag ligger, och sakta men säkert känna hur sömnen och drömmarnas demoner tar över. Hur de besegrar och äger hela mig, hela natten. Ta mig! 



Kommentarer
Cärrow

om det blir slagsmål så vet du att jag lätt kommer vinna 😘 Puss!

2016-02-23 @ 23:21:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0