swisch sa det...

Ja, swisch sa det så var den här helgen över. Hela veckan har verkligen gått fort. Men för min del så gör det inget. Jag är så jäkla trött på snö, is, kyla, blask, sjukdomar och allt vad vinterhalvåret bjuder på. Snart är det vår... 

Igår hade vi verkligen en toppendag. Vädret var inte direkt det bästa för en utflykt på isen, så istället hade vi en riktigt lugn förmiddag hemma. Vi eldade i kaminen, hoppade inte ur pyjamaserna på flera timmer, lät frukosten stå kvar på bordet, drack kaffe sittandes på golvet i lekrummet och byggde lego som tokar. Ingen bråska, ingen ordning. Så mysigt. Sedan åkte hela familjen in till stan för en god Lördagsfika. 

Eftermiddagen spenderade jag på bästa sätt med mamma, mormor och Fridis. Shopping, middag och hockey. Så jäkla härligt att få åka iväg med dessa underbara! Vet inte hur många gånger vi dog av skratt. Dessutom fick vi ju se Brynäs vinna! 👌🏼

Elias och Mattias hade varit på innebandy på eftermiddagen, och Edwin hade fått mysa helt ensam hemma hos sin gammelmoster. Bakning, lek och mys. Så ja, grabbarna gick det heller ingen nöd på medans jag var borta! 

Idag hade jag turen och fick sovmorgon. Tack mina bästa killar! Men idag hade vi ingen lugn morgon... Mattias åkte iväg på jobb, och jag satte igång med en städning direkt efter frukosten. Barnen lekte fint ihop medan jag tvättade, bäddade, dammsög och städade toaletterna. Ett skönt och välbehövligt ryck! Sedan gjorde vi oss redo för dagen, vi skulle hälsa på barnens farmor och farfar...

Stannade på Ica och köpte med oss tulpaner. Elias fick välja en ny bukett hem till oss också. Ja, för han vart ganska besviken när jag tänkte välja vita och tråkiga tulpaner. Hehe. 

I bobygda blev det lek och bus för hela slanten. Vi blev bjudna på mat också. Eller ja, det var väl mer eller mindre jag som stod för matlagningen och diskstöket, men ändå. Skönt att komma hemifrån en stund. Mattias såg vi inte röken av, så vid 15-tiden tackade vi för oss och åkte hemåt. 

Väl hemma tog vi en varsin dusch allihopa och hoppade i myskläder. Mattias kom hem och gjorde en snabb middag, sedan har vi bara lekt och tagit det lugnt. Elias mamma kom fram mot kvällen, så nu dröjer det en vecka tills familjen är komplett igen... Om jag inte får låna honom på Fredag förstås. Elias blev nämligen ganska besviken när jag berättade att det var innebandy just då, när han inte är hos oss. "Men jag tror nog att mamma kan låna ut mig en stund". Goding, haha. Så förmodligen blir det lite Sara-och-Elias-mys då. Längtar! 

Nu är de kväller och jag är trött. Edwin somnade fort  efter att vi ätit varma mackor till kvällsfika. Vi vuxna ska kolla på den nyaste Beck-filmen innan vi också säger godnatt. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0