sunny sunday

Söndag och solsken. Vad passar då bättre än en liten utflykt? Vi packade i vanlig ordning med oss gott fika och vår bästa gammelmormor. Japp, tryckte ner na i ryggsäcken bah och gav oss iväg. 

Vi promenerade mot Trogsta och hittade en alldeles perfekt och snöfri glänta där vi slog upp vårt tält. Eller ja, våra sittunderlag. Solen gassade och vi hade det nästan förbjudet underbart. Edwin sov 1,5 timme i vagnen, sedan blev det fika och upptäcksfärd när han vaknade. Vi var ute i 3,5 timmar och tankade oss fulla med friskluft och solenergi innan vi vandrade hemåt igen. 

Just nu lagas det god söndagsmiddag i ugnen. Det blir älgfilé med klyftpotatis och ädelostsås. Sedan ska vi åka till Strömsbruk och hämta hem storebrorsan. Han är aningens saknad här hemma nu! 

Annars då? Har inget vettigt att komma med. Eller jo, ett litet tips kanske... Har ni provat LCC's dryschampoo? Kan vara det bästa jag någonsin ägt. I torrschampo-väg alltså. Hamnar direkt på topp 10 listan över onödiga saker jag inte vill leva utan. På listan finns även torktumlare, teve i sovrummet, Instagram, Spotify, min heliga flaska med såpvatten osv. 

Nu ska jag kolla till köttet så att det inte blir well done. Det är förbjudet enligt jägarn här hemma. Och man vill ju inte direkt göra sig ovän med någon som har två gevär i sovrummet...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0