påfyllning: d-vitamin

Idag har jag nästan haft vårkänslor. Har nästan känt mig lite sprudlande. Fast varje gång jag kommit på att det fortfarande bara är februari så har jag börjar gråta. Inte riktigt kanske, men det känns så långt tills snön försvinner...

Edwin och jag har haft en riktigt härlig dag, trots våra förkylningar. Vi bah "fuck you" och så drog vi ut på isen. För att göra utflykten lite roligare tog vi med oss massor av gott fika och vår bästa gammelmormor. 

Vi promenerade ut på isen, till Kastellholmen. Så underbart med sol. Edwin sov en stund i vagnen och vi söp in varendaste liten stråle av d-vitamin. Sedan är det ju alltid lite extra gott med kaffe och bulle utomhus. Speciellt om det är onsdag, för då är det ju förbjudet egentligen. Bara därför tog jag två. Två och en halv. Kände lite skam, men jag tänkte yolo yolo yolo. Till slut hade det dåliga samvetet försvunnit. Sjukt farlig metod jag börjat med... 

Vi var ute i över 3 timmar, sedan vandrade vi hem till mormor där det blev lunch. Och ännu mer fika. (Återigen: yolo!) Edwin fick ta ett varmt skumbad medan jag vilade min trötta kropp. Det sägs ju att sol och friskluft skall vara den bästa medicinen mot trötthet, men jag blev ta mig fan helt slut av vår utevistelse?

Resten av dagen har vi bara varit hemma och myst. Inte gjort något speciellt. Eftermiddagens höjdpunkt var definitivt när Mattias bad mig göra en beställning från Apotea. "Hehe, ja visst kan jag göra det älskling" sa jag och gned mina handflator mot varandra och kände hur min shoppingdjävul vaknade. Det blev inte bara det där till barnen som var meningen, om jag säger så... Men hur kul är det att shoppa alvedon, barn-vitaminer och Locobase?! JAG behöver ju också tas hand om. Så det blev lite smått och gott till morsan med. Feel-good-shopping liksom. 

Nu är det kväller och jag tänkte göra ett halvhjärtat försök att läsa. Ja, hockey kan man ju inte titta på. Vad händer med mina älskade pojkvänner i Brynäs? Saknar ni mig så mycket att ni inte kan fokusera riktigt? Passa så jag inte dumpar er! 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0