oändligt frosseri

Helgen innebär godis godis godis för mig. Ja då är det tillåtet, i onormala mängder. Ungefär tills jag mår illa. Kanske lite mer ändå. Sen sitter jag alltid med den där söndagsångesten... Fast äsch, yolo för fan! 

Vad har vi mer gjort i helgen då? Jo, vi har firat min lilla mormor som fyllde år tidigare i veckan. Semlor och trevligt umgänge! Det har även blivit mycket film, mys, pussel och pyssel. Kvällarna har varit lugna och sköna. 

Idag har vi städat, tvättat och donat med lite av varje. På eftermiddagen har vi haft huset fullt av vänner och barn. Först kom Micke, Åsa och lilla Max hit med fina blommor. Fika och lek! Sedan kom även Johanna och Ida, ännu mer lek och bus. En trevlig dag, tack allihopa!

Vi åkte även till pulka backen där på eftermiddagen. Kul för barnen! Och tuffa var dom. Sedan åkte vi hem hit allihopa och åt middag innan Johanna, Elias och Ida åkte hemåt. Edwin var helt slut efter den här roliga dagen, så han däckade i soffan vid 18-tiden. Skulle tro att han somnade för natten, han börjar nämligen bli snorig och hostig igen... Ja, vad vore Februari utan sjukdomar?! 

Nu är det soffan som gäller för den här trötta och sockerstinna morsan. Har röjt undan lite här hemma iallafall, men mer än så orkar jag inte. Va? Träna? Men ge er för fan, jag är väl bara människa jag åh. Usch, ge mig dåligt samvete sådär... I ren protest ska jag ta en till kaka nu. Ballerina, om ni vill veta! Hejdå. 





Kommentarer
Carro

Hahaha, alltså dina inlägg 😝 Vad har hänt? Jag skrattar ihjäl mig 😂 Du är såå rolig! 😜

2016-02-21 @ 23:56:12
URL: http://carroskottar.blogg.se
Sara

Haha, jag har släppt på mina "ordentlighets-spärrar" och låter mina hjärna tala fritt 😂😂😙

2016-02-22 @ 16:51:42
Carro

Häääärligt! 😃

2016-02-23 @ 15:13:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0