hej februari...

Ny vecka och ny månad. Vi går mot ljusare tider, och jag har nog aldrig längtat så mycket... 

Idag har vi haft en riktig familjedag, vi lyxade till det och tog ledigt från allting allihopa. En bra start på veckan! 

Dagen började med kaffe, frukost och sedan en innebandymatch på blodigt allvar i köket. Ett under att inga fönster gick sönder... Det är rätt många vinnarskallar i familjen så det är klart att en innebandymatch inte kan spelas lite halvdant. All in! 

Annars har vi mest bara haft en lugn och skön dag. Tvättmaraton, varit ute en stund, handlat, varit iväg med sopsorteringen, tittat på film och barnen har lekt bra ihop. Och som pricken över i:et blev vi bortbjudba på middag. Finns det något härligare?

En god köttgryta hos gammelfarmor/farfar "Blitt och Ollä" blev vi bjudna på. Vi stannade ett bra tag och lekte, sedan hade vi två trötta barn med oss hem. 

Kvällen har varit lugn. Har pysslat och donat lite medan grabbarna har spelar tv-spel. Fick ett ryck och bytte gardiner i sovrummet, lite ljusare och fräschare nu! Ungarna somnade gott vid 20-tiden efter lite kvällsfika och film. 

Själv har jag tagit en dusch och krupit ner i sängen. Jag och Håkan! Kan lyssna på honom i flera timmar utan att tröttna. Ja, hans musik passar verkligen alla sinnesstämningar. Det spelar ingen roll om man är glad, ledsen, arg, träningssugen eller i partystämning. Om jag bara kunde klura ut i vilken sinnesstämning jag befinner mig nu? Någonstans mellan total eufori och känslomässigt kaos kanske. Ja, det är jäkligt hårfina gränser just nu...

"Jag skänker dig den sista lögn jag har, jag offrar och betalar vad som krävs..."






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0