från fyra till sex

Lördagen som bara försvann. Så kommer jag att minnas denna dag. Eller nej, nu ljuger jag faktiskt. Förlåt, vi gör ett nytt försök. Lördag den 27/2, dagen då jag äntligen unnade mig en ny iphone. Så kommer jag ju att minnas denna dag! 

Jo, det är sant. Efter fyra år (!!!) med min trogna gamla iphone 4s insåg jag att det var dags att förnya sig. Men alltså, är det inte otroligt att den har fungerat i alla år utan att krångla det minsta? Inte ens en liten repa har den. Så det är med en viss separationsångest jag förbereder mig för bytet. Men varför ens byta ut en fungerade telefon, kanske ni tänker. Jo, för att den är så gammal att jag inte ens kan använda alla roliga filter på Snapchat. Snacka om att jag går miste om livets delikatesser! Man blir ju liksom totalt utanför och efter i utvecklingen. Så, gissa vem som kommer att terrorisera sina vänner med hysteriskt "roliga" snaps framöver? Hon med en sjukligt efterlängtad iphone 6s kanske, hihihi. 

Annars har den här dagen gått i 190 ungefär. En körig arbetsdag och sedan chipsmys i soffan med min lilla prins. Vi såg givetvis på Minionerna. Bästa filmerna ever, tröttnar aldrig. Skulle gärna titta på dom hela dagarna om jag fick. Ellerrrrrrr? Men vad gör man inte för barnen. Snart kan jag nog alla repliker utantill, varenda ord. Värt att skriva upp i sina jobbansökningar kanske? Övriga kunskaper... 

Nu är det sovdags för längesedan. Men om man vill ha lite egentid så är nätterna faktiskt de bästa tillfällena. Det blir dock ganska kostsamt, ty sömn är en moders heliga dryck. Delat med egentid såklart. Så jag får inte ihop det?!?! Ska jag välja egentid och vara vaken länge, eller välja sömn och då gå miste om den ljuvliga tystaden som omfamnar mig när resten av huset sover? Usch, en såndär svår ekvation med bokstäver och skit. Någon som sitter inne med rätt svar? X eller Y? 

Ps. Nu höll jag på att smussla med viktig information. Skärpning Sara. Fokusera! Dagens middag: billys pizza. Dryck: rödvin och coca cola. Allt en hälsoguru skulle rekommendera! 👌🏼




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0