en fin onsdag... ☀️

Trots att jag var dödstrött imorse, blev detta en väldigt bra dag. Jag har för första gången på länge haft energi och känt mig ganska positiv. Visst, det där mörka smyger sig på ibland och jag vet inte hur jag ska tackla det. Men det är inte där jämt...

Morgonmys med kaffe och brasa - det är nog det enda som känns bra med vintern just nu. Ja, jag har redan tröttnat på snö och kyla! Tänk när man bara kan öppna upp dörren och njuta av sitt morgonkaffe ute i solen. Det ni. Det längtar jag till. 

Barnen har varit på dagis idag, två grabbar som längtade efter kompisarna! Själv har jag haft en effektiv dag här hemma. Snörade på mig promenadskorna och gick en härlig runda i solen samtidigt som jag pluggade. Det var en debatt jag måsta lyssna på, så varför inte göra det under promenaden? Plugg, motion och massor av D-vitamin från solen. Snacka om en feel-good-boost. 

När jag kom in blev det lite mer plugg innan jag kände mig klar för dagen. Men jag hade lite tid över till att röja här hemma innan det var dags att hämta lilleman. 

Tog reda på massor av tvätt, städade toaletterna, torkade ur fönstren, dammade, dammsög och torkade golven. Rent och fint igen! Sedan belönande jag mig med en god kopp kaffe hos mamma (och semla!) innan klockan var hämtningsdags. Edwin hade haft en bra dag, men blev glad av att se mig. "Titta min mamma!" ❤️

Vi stannade ute i solen en bra stund när vi kom hem. Sedan gick vi in och fikade, lekte, vilade på soffan och förberedde middagen. 

När dom andra två i familjen kom hem åt vi mat. Sedan lekte barnen jättebra ihop medan vi vuxna röjde undan och donade med allt möjligt. Swisch sa det så var det nästan läggdags. Eftermiddagarna går verkligen fort när Mattias och Elias kommer hem så sent. 

Barnen somnade sött vid 20-tiden så nu är det lugna gatan här... Myser framför elden och funderar på livet. Tror jag ska göra mitt favorit-te och kolla på några tvprogram jag missat. Sounds good... 👌🏼




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0