brand-shopping

Oh my god, det är redan helg hörrni. Fredag hela dagen. Jag och barnen har varit lediga, men som vanligt tar dom ingen som helst hänsyn till min trötthet. Klockan 06:30 hade dom redan hunnit avverka en hel film på sovrums-teven, fyllt sängen med gosedjur och hoppat på mig 78 gånger. Kan vi gå ner snaaaaaart? Gå ner ni, sa jag. Ha kaffet klart till 9-tiden så kommer jag ner då. "Okej" säger Elias. Och då bara måste jag ju gå ner fort som attan, för jag vet att han på allvar skulle försökt att koka kaffe annars. Well played little man...

Efter frukost, bäddning och påklädning gick vi ut. Strålande sol, glittrig snö och glada miner. Det satt fint. 

Annars då? Ingen har väl missat nyheten om att det brunnit på Coop och att dom startade sin halva-priset-utförsäljning idag? Likt gamar samlades halva Hudiksvall i ringlande köer utanför varuhuset. Ullareds-varning. Jag var smart och gav uppdraget till Mattias. Klart vi ska vara en av gamfamiljerna och fynda lite, älskling. Köp sånt som annars är dyrt och sånt som man använder mycket, sa jag och trodde att han kanske skulle fylla en kasse eller två. Men han kom hem med ett helt berg... Blöjor, toapapper, kaffe, snus, frysvaror och pasta för flera veckor (kanske månader) framåt. Hela kalaset skulle ha kostat 2300 kronor, men efter alla avdrag och rabatter så betalade han 940 spänn bara. Rena rama drömmen för en barnfamilj med typ en inkomst. Sen att man fick torka av vissa grejer som var ytterst lite sotiga gör väl inget. Miljökontoret hade ju faktiskt varit där och gått igenom vad som var OK att sälja. Så, hallelujah!

Till middag åt vi pulled pork och till efterrätt åt vi godis i soffan framför en av Minion-filmerna. Alla nöjda och glada. Mindre nöjda blev barnen när dom tvingades duscha, men livet är ju inte bara en dans på rosor... Sedan somnade huliganerna tidigt. "Skyll er själva som vaknar så tidigt på mornarna, mohahahaha" skrattade jag elakt och högg in på chipsskålen. Den missar dom nu. Så typiskt! 











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0