alla hjärtans dag

Tänk er att få börja dagen med sovmorgon, nybryggt kaffe och en klurig skattjakt. Ja, så bra hade jag det imorse minsann! Alla hjärtans dag, vilket bra påhitt alltså. Och så bra min käre sambo känner mig... Rosor, choklad, geléhjärtan, te, mini-ostar och lotter. Allt för att göra mig tjock och glad. Underbart. Tur att jag faktiskt hade fixat lite godis och lotter jag med. Och en bra hårgelé eftersom jag råkat glömma korken/locket på x antal av Mattias hårstyling produker... Nu ligger jag på plus igen! 

Annars då? Städdag. Tvättdag. Långtråkig dag. Mattias jobbade. Klockan gick sakta. Efter ett tag höll vi på att dö av tristess, jag och lilleman... Vi bönade och bad om att få åka tidigare till Strömsbruk. Ge oss umgänge! Tack och lov så var vi välkomna.

En fin eftermiddag med Johanna, Elias, Ida och deras moster Sofia. Vilda ungar, presentöppning för Ida, fika och mys. Sedan fick vi locka med oss storebrorsan som nog hade velat stanna och spela sitt kära tv-spel dygnet runt...

När vi kom hem fick barnen äta middag. Gårdagens potatismos och fläskkorv. Vi vuxna åt sedan älgfilé med ugnspotatis och kantarellsås. Vi skålade i rödvin medan ungarna satt med varsin surfplatta. Hehehe. Årets föräldrar or what? Men detta är inget ljug: barnen äter hellre fläskkorv än älgfilé. Konstiga små varelser! 

Nu är pojkarna duschade och nattade. Vuxenkvällen är ett faktum. Det blir dagens kärleksgodis, lite mer vin och en film. 

Imorgon kickar vi igång en ny vecka. Ska faktiskt bli skönt att jobba. Jag har väldigt mycket i mitt lilla huvud just nu, så att få fokusera 100% på något annat blir bra. Jag behöver det. Fast samtidigt behöver jag nog försöka komma underfund med vart stoppknappen finns.







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0