sundsvallsmys

Friday! En dag jag älskar lite extra mycket nu när Mattias är pappaledig dessa dagar. Det betyder att barnen är hemma, och det är alltid en skön känsla vare sig jag jobbar eller inte. Hemma i vårt trygga bo. Men just denna fredag hade även jag en ledig dag, dubbelskön känsla alltså! 


Vi startade dagen med lugnt morgonmys, sedan gjorde vi oss i ordning och lämnade hemmet. Mot Sundsvall... Men barnen lämnade vi i tryggt förvar hemma hos (bonus)mormor. Vad skulle vi göra utan alla våra nära och kära runt omkring oss?! 

En dag helt ensam med min bättre hälft alltså. Vi började med en tidig lunch på Ikea, mmm. Sedan var vi redo att ta oss an uppdraget som hade prio ett: köpa bänkskiva, diskho och fläkt. Det gick himla smidigt och vi kom otroligt nog överens om allting. Det blev lite mer också... Tre nya taklampor, stolsdynor, trehundra värmeljus och lite annat smått och gott.

Nästan uppdrag var att bocka av julklappslistan. Check check check. Färdiga! Barnen var vi redan klara med, men vi lyckades såklart köpa lite mer till dom... Ändå har vi faktiskt dragit ner på julklappar iår. Vilket känns jättebra! 

Mer då? Jo lite fika, lite mer mat och lite julstämning. Mysig dag! Vid 15:30-tiden rullade vi hemåt och tömde bilen och släpvagnen. Sedan kom äntligen barnen hem. Edwin hade varit hänging idag igen, men han kändes liiiiite piggare. Vi hade en effektiv kväll... Barnen donade med lite pyssel som vi köpte med oss hem medan Mattias satte upp alla nya lampor och en stringhylla i köket. Själv packade jag upp, flyttade tillbaka köksbordet och tog fram lite grejer som legar gömt under renoveringen. Barnen somnade sedan gott efter lite kvällafika och fredagsgott. Vi köpte en lavalampa till deras sovrum som dom blev helt fascinerad av, den låg dom och tittade på tills dom somnade. 

Resten av kvällen har gått åt till att slå in julklappar. Nästan klar! Väntar bara på några grejer som är beställda, men sen så... Bara julgranen som ska in! 

Nu är klockan mitt i natta och jag ska försöka somna. Jobbar hela dagen imorgon, så lite vila lär behövas. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0