pepparkakor

Tisdag, vilket enligt schemat skulle innebära jobb och APT för min del. Men vi vi fick besök av en liten feberkille inatt, så det blev ändrade planer!

Jag hade ändå ställt klockan på 05:15 och kände otroligt nog för att tassa ner till köket och koka kaffe. Riktigt mysigt att få sitta helt själv med en rykande kopp kaffe, bland en massa tända ljus, inlindad i morgonrocken. Något jag borde göra till en vana, men sängen är ju så jäkla skön på morgonen...

Ja, jag blev alltså hemma och vabbade idag. Elias var såklart också hemma. Vi fick liksom en till ledig dag såhär i början på veckan. Igår var jag ju ledigt enligt schemat, så vi hade en riktigt skön hemmadag. Leka, måla, spela, vara ute i blåsvädret, fika och mysa med Elwira och Carro. Idag startade vi i samma lugna tempo... Elias vaknade först och vi kunde i lugn och ro titta på adventskalendern, spela yatzy och ta det lugnt.

När lilleman vaknade verkade han ändå ganska pigg, men det varade inte länge... En riktigt hängig och varm kille. Så det blev mycket soffmys idag! Men jag har även hunnit pyssla lite med storebror, tvättat några maskiner tvätt och beställt ett gäng julklappar. Elias har bakat pepparkakor också. Myspys med en sprakande brasa och julmusik... Fina och goda peppisar blev det.

På eftermiddag gick vi faktiskt ut en stund med. Edwin var pigg på alvedon och frågade om vi inte skulle gå ut och leka, så det gjorde vi. Himla skönt med friskluft. Sedan gick vi in och gjorde middag, köttfärslimpa blev det idag.

Resten av kvällen har varit lugn och skön. Hela familjen har spelat finns i sjön, mumsat på fruktsallad och målat på täckpappen i köken. Nu sover grabbarna och jag ska göra detsamma... Mattias vabbar imorgon, själv har jag en fullspäckad dag med jobb mellan 08-21. Men det ska nog gå bra det med.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0