köket är klart

Söndag, mysiga söndag. Här gjorde vi morgon rätt tidigt och jag kände mig för första gången på länge riktigt utvilad. En lugn helg var precis vad jag behövde... 


En härlig morgon med kaffe, musikhjälpen och fjärde ljuset tänt. Sedan kom mamma och pappa på adventsfika på förmiddagen, då passade vi på att planera julmaten. Så skönt att vi delar upp det mellan allihopa! Vi fixar julskinka, prinskorvar, rökt fisk, rökt lax och lite annat. Blir storhandling till veckan... 

Annars idag då? Lite nytta har det blivit. Har röjt undan på inglasade altanen, det har varit renoveringssoptipp där... Många sopsäckar ner till garaget blev det. Har även bäddat rent i sängarna och varit ute och andats friskluft med lilleman. Själva städningen i köket (och resten av huset) får vänta tills imorgon, för på eftermiddagen idag kom ju Fredrik hit och gjorde klart det sista i köket. HELT JÄKLA KLART NU! Så imorgon vet jag vad jag ska pyssla med. 

Vi har även hämtat hem storebror Östlund idag. Vi stannade en stund och drack kaffe så att barnen fick leka av sig. Sedan rullade vi hemåt igen. Kvällen här hemma har bestått av att kvällsfika, titta på musikhjälpen (hjärta hjärta hjärta) och röja lite i hallen. Barnen sover nu sött och vi vuxna ska göra detsamma. 

Imorgon jobbar jag kväll, så det blir en förmiddag hemma med barnen. Dom ska få röja och rensa i lekrummet, annars kan dom ju inte få plats med nya leksaker som gömmer sig i julklapparna. Själv ska jag som sagt städa. Längtar redan tills jag kommer ner till vårt "nya" kök imorgonbitti och ska koka kaffe. Är så jäkla nöjd. Nu är det verkligen sådär fräscht och stilrent som jag vill ha det. Kaklet blev kanonbra med vit kakelfog. Högsta poäng till Fredrik! 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0