julgranen

Onsdag, kära vänner. Känner ni? Vi närmar oss helgen... En ledig helg som jag ser galet mycket fram emot. Ska bli så skönt med lite ledighet och lugna dagar. Vi har ju hunnit klä julgranen, så då är det ju extra mysigt att vara hemma. Gjorde en hemlig cup med pappa, så han köpte en gran till oss istället för att Mattias skulle ha tagit en från skogen. Då skulle jag minsann ha fått vänta till påsk ungefär... Så tack pappa för den fina granen! Edwin tyckte det var supermysigt att klä den, det är så roligt nu när han börjar förstå dethär med traditioner! 


Just nu är det mycket jobb. Kör gasen i botten enda fram till på fredag. Från igår till idag jobbade jag natt. Tycker det är hundra gånger bättre att jobba natt på en vardag än på helgerna. Ja, om man inte tänker på OB:n såklart. Men det är så skönt att börja klockan 17:00, inte så många timmar tills man får bädda ner sig liksom. Sen är det underbart att få åka hem klockan 08:00 på morgonen och veta att man är ledig resten av dagen! 

Men imorse var det i princip bara hem och vända efter jobbet. Hämtade Edwin och sedan åkte vi tillbaka till stan, mot bvc för 3-årskontroll. Mammas duktiga kille fick massor av beröm och fick helt klart "godkänt". Men den där stolta känslan byttes ganska snabbt mot känslan av att vilja sjunka genom marken... Bvc-sköterskan frågade Edwin vad vi skulle göra resten av dagen och han svarade "kolla på facebook" som om det var den dummaste frågan han någonsin fått. Hahaha, tur att hon skrattade och inte ifrågasatte min roll som mamma. Alltså nää, vi sitter inte och kollar facebook hela dagarna. Jag lovar! 😂

Resten av dagen var verkligen härlig. Vi åkte hem till mamma på mysfika. Sedan tog vi alla tre en härlig promenad i vintersolen. Det gjorde underverk mot min trötthet. Eftermiddagen gick åt till att plocka fram alla julklappar och lägga under granen, äta mat, mysa framför teven och sedan åka till stan IGEN. Fick för mig att åka till A&H och Ica Maxi en sväng. Lilleman ville hälsa på gammelmormor, så han fick stanna där medan jag shoppade lite. Han var nybadad och go när jag kom tillbaka. 

Nu är det kväller och hemmet ser åter igen ut som ett bombnedslag. Men jag är glad ändå, för nu har vi bytt bänkskiva och kopplat in nya diskhon och spishällen. Kanoners! Bara bara bara kakel kvar nu. Till helgen kanske? Hoppas... 

Har precis tagit en dusch nu och ska väl försöka få lite ordning i köket innan jag hoppar i säng. Imorgon väntar en lång utbildningsdag med jobbet. Spännande! Skulle egentligen ha jobbat 8-17, men då går jag ju hellre på utbildning! 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0