jul jul strålande jul

Ja, jag önskar att det var den sortens julmusik jag myste runt till här hemma nu i dagarna. Men för tillfället är det bara The Hives med christmas duel som spelas. Om och om igen. Inte för att jag kan relatera till texten precis (tack och lov) men jag har ju gått och förälskat mig i Pelle sedan musikhjälpen. Att jag inte har upptäckt honom tidigare?! Nog för att jag lyssnade en del på The Hives i "ungdomens dagar" men nu vill jag ju typ gifta mig med Pelle. Nåja, får drömma vidare... 


Annars då? Förutom kändisförälskelse och sådär. Jo, livet rullar på. Julveckan är påbörjad och har inletts med jobb. Hela måndagskvällen spenderades på jobbet. Hade först en förmiddag hemma där jag slet med tvättning och städning. Var lagomt stressad när mamma kom och skulle vara barnvakt och det var dags att åka mot jobbet... Var ju inte klar! Men världens bästa mamma meddelade under kvällen att hon hade dammsugit, torkat golven och vikt tvätten medan jag jobbade. Guld värt. Puss puss puss! 

På jobbet var jag effektiv as hell. Riktigt skönt att få stryka en massa punkter på to-do-listan såhär innan jul. Då kan man ta julsemester med gott samvete! 

Idag bjöd barnen på sovmorgon. Tack för det. Sedan hade vi en mysig morgon. Underbart att komma ner till vårt nya kök och starta dagen med kaffe, tända ljus och en brasa... Men redan vid 09-tiden var vi tvungna att lämna hemmet. Jag skulle på jobbet för apt, och barnen skulle till (bonus)mormor. Är så tacksam för att hon ställer upp och har barnen denna vecka så att vi slipper alla sjukdomar som går runt runt på dagis... Nu kan man ju i och för sig bli sjuk ändå. Men det känns skönt att ha dom lediga! 

Idag hade vi ett lite annorlunda apt. Ingen chef eller teamledare var med i början, men jag hade lyckats styra upp några viktiga punkter ändå. Och att prata har vi inte direkt några problem med... Hehe. Mitt på dagen kom chefen med julklappar till oss. Hudik-presentkort och en jullunch. Så vi stack iväg hela gänget och åt indiskt. God och trevlig lunch! Sedan åkte vi tillbaka och fortsatte mötet med lite gott fika. En bra dag! 

Eftermiddagen här hemma har gått åt till att äta middag, busa med barnen, duscha och kika på Brynäs. En lugn och skön kväll... Nu sover kidsen och vi vuxna har intagit soffan.  Imorgon är jag faktiskt ledig vilket känns väldigt behövligt. Sista lediga dagen innan julafton. Så det ska handlas julmat och förberedas det sista! 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0