härliga jullov

Tisdag idag va? Har varit ledig i tre dagar bara men är redan dagvill... Imorse var jag dessutom helt jäkla borta i huvudet när jag vaknade. Grabbarna hade gått ner och lät mig sova enda till 10-tiden. När hände det senast?! Men det behövde jag nog, det sägs ju att vila och sömn är bästa medicinen när man är förkyld. 


Efter någon kopp kaffe kvicknade jag till och kunde försöka planera dagen. Efter lunch hoppade vi in i bilen. Första stoppet blev på ica. Köpte en blomma och lite lotter till min "morfar", som ändå är min morfar. Hehe. Han gav båda barnen en stor slant i julklapp så vi ville tacka för det. Tyvärr var han inte hemma, men vi lämnade blompåsen utanför dörren iallafall.

Sedan rullade vi mot stan. Vi skulle hämta matgruppen på Mio, och lilleman ville busa hemma hos gammelmormor under tiden. Jag hade hyrt Mio's släpvagn, men det hade blivit en miss. En annan kund hade tagit den. Men då fick vi matgruppen hemkörd gratis istället, så det löste sig! Då passade jag och Mattias på att luncha och handla lite mat innan vi hämtade Edwin. 

Innan vi åkte hem till Forsa svängde vi in på Elon och shoppade lite mer. Ny kyl och frys... Kändes lite onödigt, och dyrt, men samtidigt var det nog i grevens tid. Kyl/frys som står i köket nu har stått i över 20 år, så dom strejkar nog snart. Nu är det bara ny diskmaskin vi skulle behöva! 

Väl hemma skruvade vi ihop matgruppen och jublade över hur sköna stolarna var. Annat mot för våra gamla små och rangliga stolar det... Fint var det med, passade himla bra i vårt nya kök. 

Till middag åt vi fläskkarré och sedan spelade vi lite spel/kort innan lilleman skulle sova. Godnatt min skatt. 

Nu blir det soffhäng en stund innan det blir hopp i säng. Imorgon väntar nya äventyr! ✨




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0