annandags-shopping

Hejhopp annandagen. Skönt att få vara ledig med dig. Mindre skönt med den där envisa förkylningen som vägrar släppa... 


Idag tog jag och lilleman en liten sovmorgon. Sedan hade vi en mysig morgon tillsammans. Kaffe, frukost och lite sällskapsspel. Edwin fick ett både Alfonsspel och Bamsespel i julklapp, och det blev verkligen favoriter. Så roligt att spela spel med barnen! 

Vid 10:30-tiden åkte vi till lillemans mormor och morfar. Han skulle få mysa där någon timme eftersom jag hade en dejt inbokad idag. En trevlig fika med Emilia och Johanna! Så härligt att få träffas och bara sitta och pladdra på... Vi gick en sväng på stan med och fyndade lite. Jag kostade på mig en märkesjacka och en blus på MQ där det var halva priset. Sedan blev det även en mysig kofta och en baströja från Gina, ingen av dom plaggen var på rea. Haha, så typiskt. 

Desto bättre mellandagsshopping blev det på Mio. Hade bara tänkt åka dit och kolla vad som fanns i "stolväg"eftersom jag fått ett presentkort där i julklapp. Men råkade visst köpa en hel matgrupp... Till ett sjukt bra pris! Ett stort bord och sex stolar som var nedsatt till 3999 kronor. Och med rabattkupong, presentkort och en del av julklappspengarna så betalade jag inte en krona själv. Tänk att tomten uppfyllde min önskan! Hade inte tänkt köpa en hel matgrupp egentligen, men det blev billigare än att köpa sex stolar bara. Så nu kan vi ju flytta ut vårt nuvarande stora bord till inglasade altanen. Toppen! Köpte även en fin bricka på Mio. Har fått dille på runda brickor nu, men ingen klår ju brickorna från PiaF! 

Eftermiddagen har jag och Edwin spenderat hemma i myskläder. Spelat spel, ätit middag, lekt med paw patrol och väntat på pappsen. Tillslut kom han äntligen hem efter en fiskedag i Falun. Frysen full med fisk igen! 

Nu är det kväller och det är snart dags att sova. Imorgon ska vi hämta hem nya bordet och stolarna, annars har vi inget planerat tror jag. Som det ska vara när man har jullov! ✨



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0