tjugosex år ung

Fredag. Och födelsedag dessutom. Tänka sig att det är hela 26 år sedan jag kom till världen. Det kan man inte tro väl?

Dagen till ära vaknade jag upp vid 07-tiden av att jag hade två mysiga barn bredvid mig i sängen. Elias hade startat en film, så han och lillebror låg tätt intill mig och gosade. Bästa starten!

När vi gick ner till köket fanns det färdigt kaffe i termosen som Mattias fixat innan han åkte till jobbet och Elias trollade fram ett paket. Ungarna sjöng en påhittad födelsedagssång och jag måste säga att det är den finaste uppvaktningen jag har fått. I paketet gömde sig ett presentkort, mängder av snus och två teckningar som grabbarna hade gjort. Edwin hade målat en buss. Elias hade målat av mig och en väckarklocka. Precis vad jag hade önskat mig! Älskade barn...

Resten av morgonen var lugn och fin. Barnen lekte bra och jag donade på här hemma. Varvade tvätt med OS-kikande. Vips var det lunch och sedan tjatade barnen på att få åka till (bonus)mormor.

Ja, dom hade turen att få mysa där en stund när jag skulle på jobbet. Tills Mattias slutade. Lyckliga barn!

Min eftermiddag och kväll har varit fin. Jag älskar att vara på jobbet och det gjorde mig ingenting att jag fick fira min födelsedag där. Herregud, en myskväll med alla fantastiska ungdomar från alla delar av världen. Vad mer kan man begära? Och firad blev jag av ungdomarna minsann, så pass att tårarna inte gick att hålla tillbaka... Så många gratulationer, och helt plötsligt får jag ett fint litet paket. En underbart fin klocka som köpts för egna pengar. Alltså, där exploderade mitt hjärta. Så himla omtänksamt och fint. Tänk om alla människor fick chansen att lära känna dessa fantastiska ungdomar... Livet blir så så mycket rikare. Tack tack tack för den fina presenten. Och ännu mer tack för att jag får vara en del av era liv! ❤️

Resten av kvällen gick åt till att titta på fotboll i soffan. Tur att den fortfarande är hel för jag höll på att hoppa sönder den ett tag... Men grattis till silvret våra svenska damer!

Nu är klockan sent på natta och jag ska gå och lägga mig. Hoppas på sovmorgon och en fin helg!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0