tiden räcker inte

Oj vad dagarna rusar iväg! Det känns verkligen som att man skulle behöva lite mer timmar på ett dygn för att hinna med allt...

Nu har tre dagar försvunnit, tre dagar i vardagens tecken. I måndags var vi dock lediga, jag och lilleman. Vi passade på att mysa hemma och sedan hälsa på hos gammelmormor. Vi gjorde även en runda med "behövlighetsshopping". Sånt där tråkigt som rengörningsmedel, tandkräm, duschcremer, fryspåsar och en massa annat. Barnen behövde även påfyllning av underkläder, så det blev ett gäng med kalsonger och strumpor till både storebror och lillebror. Lite roliga saker till mamman med... Så som nya krukor och växter till fönstren i vardagsrummet. Dyrt men förbannat fint.

I går jobbade jag ett förmiddagspass och Edwin var på dagis. Allt flöt på klockrent och lilleman hade haft det roligt med kompisarna. Men han var riktigt trött efter en tidig morgon! Han är inte van att vara på dagis klockan 06:30, först av alla... Men vi kämpade på här hemma och eftermiddagen lyckades flyta på utan att han somnade. Vi lyxade till det med glass till mellis, lekte med lego, lagade middag och sedan gick vi ut i solen. Plocka plommon och kasta prick med äpplen som ramlat ner från träden. Vi klippte även gräsmattan. Edwin gick efter mig med sin lilla gräsklippare och klippte "där jag missade". Gullunge!

När vi kom in var klockan lagomt mycket för att han äntligen kunde få gå och lägga sig. Tröttis deluxe. Vi turades om att duscha, sedan myste vi ner oss i lillemans säng och läste bok. Eller ja, tre sidor ur en bok. Det blev en tidig kväll alltså, vilket passade den trötta mamman perfekt. Jag gick och la mig klockan 19:30 (man får faktiskt det) och tittade på en film.

Imorse var jag utvilad när klockan pep strax efter 06-tiden. Upp och hoppa! Vi gjorde oss redo för jobb och dagis även idag. Jag hade "långonsdag" idag, vilket innebär jobb mellan 08:00-21:00 med en timmes rast bara. Men Edwin hade tur att bästa mormor kunde hämta tidigt från dagis, sedan fick han mysa med morfar på kvällen då både mamman, pappan och mormorn jobbade och hade möten.

Min dag på jobbet har varit bra. Är förvånad över hur fort dessa dagar kan gå faktiskt... Men har man saker att göra hela tiden så går det undan. Har fått massor av dokumentationsarbete gjort idag till exempel och det känns alltid bra. Plus mycket tid för kaffe och prat.

När jag kom hem blev det lite catch-up med han jag bor med. Vi har knappt träffats sen i söndags och imorgon åker han till Prag. Så nu ska jag krypa ner bredvid honom och kika på teve innan vi somnar. Nu väntar två lediga idag innan jag spenderar helgen på jobbet.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0