ledig lördag

Lördag och sovmorgon, fin kombination. Vaknade av ett kramkalas i sängen, sedan ropades det från köket att kaffet var klart. Pluspoäng till mannen i huset.

Efter alla morgonbestyr åkte hela familjen till stan. En handling på Maxi och ett snabbt besök på Erikshjälpen. Fyndade litegrann i klädväg... Korv med mos till lunch innan vi rullade hemåt igen.

Elias släppte vi dock av hemma hos min mormor. Han skulle få följa med henne på fotboll i Iggesund. Både Frida och Tom hade match. Lycklig kille!

Vi andra hade en lugn stund hemma. Edwin somnade till och med på soffan! Jag pysslade med fotoboken som snart är redo att beställas. Mattias fixade hemgjorda hamburgare till middag, mmmums!

Runt 17-tiden åkte vi till Nansta för att spela golf med Emilia och Niklas. Sjukt längesedan jag spelade, så det gick inte så värst bra. Men jag lyckades slå par på en bana, så liiiiiiite nöjd är jag. Roligt är det ju hur som helst. Edwin blev helt förälskad i golfbilarna som vi hyrde, jag med för den delen.

Efter halva tiden kom Elias också till Nansta. Mormor skjutsade dit honom och dom hade haft en rolig fotbollsdag. Men han var glad att han hann vara med på golfen med. En till som älskar golfbilen!

Kvällen blev himla sen och vi kom hem vid 21-tiden. Det blev direkt kvällsfika och hopp i säng för grabbarna! Själv har jag plockat och donat med lite av varje... Men nu blir det dusch och hopp i säng. Imorgon vankas det 26-årskalas här hemma!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0