kalassöndag

Söndag, tidig morgon, grått och blött. En perfekt dag för att bjuda hem nära och kära! Sörpla kaffe, äta tårta och umgås... Och när man fyller 26 år blir man tydligen rejält firad också. En himla fin kalasdag!

Morgonen var lugn och skön. Vi donade på med lite av varje. Eftersom vi åt en tidig frukost blev det även en tidig lunch. Men det var bara bra eftersom allt folk skulle komma vid 12-tiden. Vi slängde ihop lite korv och bilformade makaroner, något som verkligen gick hem hos barnen. Båda två åt som hästar!

Resten av dagen har jag alltså blivit rejält firad. Det har varit folk här hela eftermiddagen och fikat och umgåtts! Mamma, pappa, mormor, farmor, farfar, Leif, Lisa, Inger, Maj-lis, Anette, Fridis, Tom, Peter, Elin, Nellie, Mattias, Frida, Johanna och Ida. Så många fina människor! Och jag har fått så himla mycket fint. Blommor, ljuslyktor, saftbehållare med tappkran, LCC handkräm, en massa pengar och presentkort. Så nu ska här shoppas! Tusen miljoner tack alla fina.

Men man blir trött av kalas... Efter att vi hade ätit middag blev det helt plötsligt bara jag, mamma och Edwin kvar här hemma. Elias åkte hem till sin mamma och Mattias åkte och fiskade. Lugnet efter stormen!

Mamma och Edwin lekte medan jag röjde undan här hemma. Lilleman var supertrött. Så när mamma åkte hem blev det dusch och hopp i säng på en gång. Han slocknade på fem minuter! En som kört på i 110 hela dagen... Godnatt min skatt.

Så nu ligger jag helt ensam i soffan och andas ut. En fin dag lider mot sitt slut. Kvällen blir lugn, tror jag ska lägga mig tidigt och plöja igenom några Greys-avsnitt. Ladda för en ny vecka!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0