höstväder

Idag vaknade vi upp till en regnig och grå onsdag. Riktigt höstväder... Det fick bli en riktigt lugn och seg start här hemma, många koppar kaffe och myskläder till mitt i dagen.

Till slut tog vi oss i kragen och gjorde något av dagen. Först blev det en tur till Coop för att knäppa kort i fotoautomaten där. NÅGON har ju råkat slarva bort mitt körkort, så jag måste beställa ett nytt. Mormor kom dit och passade Edwin medan jag satt i automaten, hade nog inte varit så lyckat att ha honom inne i båset. Fast jag hade ju gärna haft med honom på bild på körkortet, någon som liksom väger upp det fula!

När vi var klara åkte vi till Dackås. Det var så sjukt längesedan jag var där, hade lite ångest över det. Men nu fick vi träffas! Dricka en kopp kaffe och prata lite skit. Jag saknar inte Dackås som arbetsplats, men kollegorna saknar jag sjukt mycket. Måste ta mig dit lite oftare i höst... Jag och Edwin köpte med oss en morotskaka och brummade vidare mot Strömsbruk sen.

Fika, lek och bus med Johanna, Ida och Elias! En mysig eftermiddag trots att Edwin var rätt trött och grinig. Dom är ju som syskon hela bunten, det retas och bråkas som bara den. Fast oftast leker dom ju jättebra! Själv fick jag lite inredningsinspiration också. Tycker det är så mysigt och ombonat där, det som jag aldrig lyckas få till här hemma. Jag är så feg för att använda färg... Men nu fick jag som sagt lite inspiration, så när jag kom hem tog jag faktiskt steget och klickade hem gardiner till vardagsrummet. Vi har ju "bara" bott här i 11 månader, och inga gardiner har någonsin kommit upp. Men nu är det på gång alltså. Gissa vilken färg? VIT/GRÅ... Suck. Men det är en början iallafall.

Resten av eftermiddagen och kvällen har varit lugn och skön. Vi svängde in till gammelmormor på hemvägen och hade turen att bli bjudna på middag. Lyx! Edwin passade även på att ta ett skumbad innan vi åkte hem.

Nu har jag precis duschat och sjunkit ner i soffan. Har donat lite här hemma sedan lilleman somnat... Men snart blir det hopp i säng. En mysig dag utan en massa måsten lider mot sitt slut, har inte gjort mycket nytta alls idag. Men sånna dagar behövs!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0