hem ljuva hem

Äntligen hemma efter två dygn i Dalarna. Det är ju fantastiskt roligt att åka iväg på en liten semestertripp sådär, men så jäkla skönt att komma hem också. Hem ljuva hem!

Idag vaknade vi upp utvilade i husvagnen i Bjursås. Barnen slog på stort och tog sovmorgon till 9-tiden. Det händer i stort sett aldrig! Det måste vara husvagns-magi eller något. Ja, ganska högt upp på min lista ligger nu HUSVAGN. (Kommentarer från mamma och pappa undanbedes, vänligt men bestämt...) Så himla mysigt för hela familjen. Som en liten stuga att ta med sig dit man vill. Ska prata lite mer vett med karln! Barnen är på min sida iallafall.

Efter att alla ungarna fått i sig frukost blev det lite utelek. Molnen låg tunga över oss, men barnen ville bada ändå. Det blev picknick och mys nere vid sjön! Elias badade, men tjuren Ferdinand (Edwin) satt på filten och mumsade kakor han.

Till slut kom regnet och vi skyndade till stugan. Ganska mysigt att vara inne en stund. Barnen lekte och vi andra förebedde lunch och planerade dagen. När alla var mätta i magen bestämde vi oss för att åka till Falun och besöka Sportys lekland. Tjohoooo! Vi packade ihop alla våra saker och begav oss allihopa.

En superrolig eftermiddag fick vi med massor av spring och bus. Himmelriket. Barnen var alldeles rödblommiga och svettiga efter två timmars lek. Perfekt att få springa av sig inför hemresan!

Vid 16-tiden kramades vi hejdå med Jonas, Mikaela och alla barnen. Nu dröjer det kanske ett år innan vi ses igen. Elias och den äldsta tjejen Tilda blev verkligen bra kompisar, så vi får väl hoppas att vi kanske ses tidigare!

Innan vi styrde bilen hemåt blev det middag på McDonalds. Mums! Sedan raka vägen mot Forsa. Även den här gången gick hemresan smärtfritt. Himla duktiga barn! Dom lekte och roade sig med lite av varje. Trodde dom skulle tvärslockna och sova hela vägen hem efter allt bus, men icke sa nicke... Elias sov väl 20 minuter i början, men Edwin var vaken hela tiden. Otroligt!

När vi kom hem var klockan runt 19-tiden. Mattias och barnen gick raka vägen upp för att duscha. Välbehövligt. Själv packade jag upp allting och slängde in en tvätt. Så skönt att få det gjort på en gång!

Resten av kvällen har barnen lekt, tror dom tyckte det var rätt skönt att komma hem dom också. Vi vuxna har duschat och pysslat med lite av varje... Hänga tvätt, kvällsfika och natta barn!

Nu blir det soffhäng här. Ska njuta av lugnet och tystnaden. Äta lite chips och bara vara. Så skönt att vara hemma! 🏡



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0