en dag att minnas

Ja, den 25 augusti blir verkligen en dag att minnas. Jag har gråtit, känt pirr i magen, skrattat och varit så glad. Nog för att jag visste att det skulle kännas "roligt" när ens bästa vän får ett barn. Men att det skulle väcka såhär många känslor hade jag ingen aning om...

Inatt blev alltså Carro och Hannes föräldrar till en bedårande söt flicka! Jag har hela tiden trott att det skulle titta ut en liten pojke, men mot slutet började jag ändra mig lite. Hur som helst... Jag har bara sett två bilder på lilla prinsessan och varje gång jag tittar så blir jag alldeles tårögd och varm. Hon är så fin. Hon känns så självklar. Och jag kan knappt bärga mig tills jag får träffa henne. Ja, jag hoppas att jag får följa hennes resa resten av mitt liv! Stort grattis till hela familjen, jag är så himla stolt över er alla! ❤️

Edwin fick också se bilden av lilla bebisen, han höll med om att hon verkligen var gullig. Han kom även med namnförslaget "Tjejen". Det vore väl fint?

Efter den glada nyheten på morgonen fick vi bråttomt in till stan. MÅSTE SHOPPA SÖTA BEBISKLÄDER!!! Detta kommer att bli min ekonomiska kolapps. Alla fina och söta små plagg... Tur att jag fick veta min ingångslön på jobbet idag. Det kändes som en hyffsad början och jag är nöjd. Med knappt någon erfarenhet alls och bara ett års studier (som inte ens går att jämföra med högskolestudier) så hade jag räknat med lite mindre faktiskt. Men ja, ännu en gång tackar jag gudarna för att jag valde att studera ändå och chansa. Det höjde ingångslönen!

Förutom att shoppa söta (och coola) bebiskläder tog vi en fika/lunch på Dackås. Härligt att träffa ex-kollegorna och gå igenom livet. Ja, dom damerna saknar jag! Edwin också verkade det som, oj vad han pratade med både personal och kunder! Kända som okända. Ingen kom undan... Innan vi åkte hem blev det även en snabb handling på Maxi.

Eftermiddagen här hemma var både lugn och effektiv. Middagen var redan färdig, älskar när det finns överbliven mat från gårdagen. Att få slippa laga middag ibland är guld värt. Istället kunde jag lägga min energi på att städa. Dammsuga, städa toaletterna, bädda rent i alla sängar och vika ett berg med ren tvätt. Skönt ryck!

Resten av kvällen har jag och Edwin bara myst... Duschat, lekt, kvällsfikat och läst bok. Vi har ju FF nu när pappan i huset är i Prag. Vi saknar honom liiiiiite, men nog klarar vi oss i några dagar. Om inte annat så slipper jag plocka strump-ludd från golven!

När Edwin somnade passade även jag på att bädda ner mig. Greys-marathon i en renbäddad säng. Ganska ljuvligt.



Kommentarer
Cärrow

Puss påre 😍

2016-08-25 @ 23:50:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0