back to work

Tisdag och back to work. Utan ångest. Helt otroligt va? Jag är fortfarande vikarie på jobbet, men den första september kliver jag in som riktig integrationssekreterare. Mer jobb och mer ansvar. Lite mer vuxen helt enkelt... Det blir en spännande höst känner jag!

Imorse vaknade jag till ett tomt och tyst hus. Mattias var på jobbet. Och Edwin den lilla rackaren har börjat smyga ner helt själv på mornarna utan att väcka mig. Han går tyst ut från sitt rum och sedan ned till lekrummet. Antar att han tycker att det är ett perfekt tillfälle att få sätta sig med surfplattan i lugn och ro. Tror minsann att morsan måste börja ställa klockan!

Våran morgon var lugn och skön. Vi bara myste på och donade med lite av varje. Vid 10-tiden fick vi fikafrämmande av gammelmoster Anette, Frida och Tom. Dom kom med en nybakt sockerkaka, alldeles varm och god. Vilken lyx!

Mitt på dagen lämnade jag Edwin hos sin mormor för att sedan åka mot jobbet. Så roligt att vara tillbaka! Men det var många journaler att läsa igenom och mycket att uppdatera sig kring. Tur vi hade en lugn dag... Mycket prat och kaffe!

Tiden sprang iväg och vips var klockan 23:30 vilket betyder hemgång. Nu ligger jag i sängen och halvkikar på en film, men snart säger mina ögon godnatt. Nu väntar 5 lediga dagar, snacka om sjysst start efter semestern! Den såkallade go-veckan. Hoppas på hyffsat väder så man kan låtsas som att det är semester igen!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0