årliga kräftskivan

Och så kom söndagen. Edwin väckte mig med kramar och pussar vid 08-tiden, sedan låg vi och myste rätt länge. En himla fin start på dagen!

Morgonen var lugn. Vi gjorde inte speciellt mycket alls faktiskt... Lilleman tjatade efter att få åka till Elias och Ida. Söndag innebär ju veckobyte för storebrorsan, och just idag behövde vi hämta honom lite tidigare än vanligt. Så vi bokade helt enkelt in en lunchdejt med Johanna, Elias och Ida. Korv med bröd, lek, bus och en liten olycka... Olycksfågeln Edwin. Han ramlade på en liten pall vilket resulterade i en massa blod och en rejäl fläskläpp. Som om inte det vore nog har han även lyckats dra på sig ett stort blåmärke på knät, en sår vid ögat och en stor bula i pannan. Allt inom ett dygn... Killen som är totalt orädd och oförsiktig! Han ser ut som en boxare nu ungefär.

Resten av dagen har vi spenderat hos min moster med familj. Den årliga kräftskivan! Så himla gott med alla tillbehör... Fyra olika pajer, sallad, bröd och tzatziki. Kräftorna är ju också goda, men så pilligt och tidskrävande!

Till efterrätt blev det glass med grädde, bananer, maränger, strössel och kola/chokladsås. Galet gott även det. Men jisses så mätt vi blev allihopa...

Vi hann även leka och busa en stund innan vi tackade för oss. Trötta och nöjda åkte vi hemåt där vi hade besök som väntade. Peter, Elin och Nellie kom för att leka och dricka lite kaffe. Längesedan vi sågs nu! Barnen fick leka av sig den sista energin, sedan blev det lite kvällsfika innan dom åkte hemåt.

Dusch och hopp i säng för Elias och Edwin! Två trötta killar som faktiskt är taggade inför morgondagen... Dagispremiär! Ett långt sommarlov är slut och det är dags att återgå till rutinerna. För Elias blir det lite speciellt, han börjar nämligen på ett helt nytt dagis. Samma som Edwin! Det blir alltså inskolning för honom denna vecka, spännande. Tror och hoppas att det kommer att gå bra!

Min kväll har gått åt till att duscha, plocka, dona och packa barnens ryggsäckar. Mattias är ledig imorgon för att vara med på Elias inskolning, så han skjutsar även Edwin till dagis i samma veva. Själv jobbar jag mellan 8-17 och får hålla tummarna för att allt går bra första dagen! Nu blir det lite OS-häng i soffan innan sängen kallar...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0