tystnaden, lugnet

Okej, lyssna på dethär: Mattias hälsar på hos Peter tills imorgon och jag lyckades auktionera ut Edwin över natten, vilket innebär att jag har huset för mig själv ikväll och hela långa natten! En trött och förkyld morsas våta dröm. Typ.

Idag var det ingen rolig dag på jobbet. Trött, svag och slut i huvudet i kombination med massor av folk. Japp, ett arbetspass på Dackås alltså... Tur jag jobbade med ex-svärmora som packade på mig ett gäng bakelser inför min ensamma hemmakväll. Exakt vad jag behövde! 

Edwin har varit med sin mormor och morfar idag, dom skulle på kalas hos min bror som fyller 24 år här i veckan. Tråkigt nog missade jag det, men lilleman fick ta med presenten och representera oss alla. En lycklig kille som skulle på "klaaas" och sedan övernatta hos mommor och morpar! 

Sedan jag kom hem från jobbet har jag levt ungkarls-liv. Fuckin' amazing! Jag har ätit skräpmat, tagit en lång skön dusch, hoppat i utslitna mjukisbyxor, somnat på soffan, spelat hög musik, lämnat diskbänken full med disk, och ätit chips utan bara helvete. Så långt ifrån mitt vanliga liv som möjligt. Ja, bortsett från chipsen och skräpmaten då kanske... 

Nu tänker jag ligga i soffan tills jag är så trött att jag måste krypa till sängen. Imorgon ska jag sova precis så länge som jag vill, utan att en liten skitunge väcker mig klockan 05:20 som imorse. Nog för att jag älskar alla mina tre grabbar gränslöst, men ett sånthär tillfälle med total ensamhet får man väldigt sällan som mamma, så jag tänker njuta som bara den! Imorgon vet jag att jag kommer sakna grabbarna, och då är jag fulladdad med energi när dom kommer hem igen, win win för alla alltså. 

Men nu: ungkarls-liv deluxe! 👌🏼



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0