mitt i veckan

Onsdagen till ära slog hela familjen upp ögonen runt 06-tiden. Vi brukar inte vara uppe så tidigt tillsammans allihopa, men det är rätt mysigt. Barnen satt på köksgolvet och lekte lite medan vi vuxna gjorde oss redo för dagen. Pappan och storebrorsan åkte till jobbet/dagis vid 06:30-tiden, lilleman och jag lämnade hemmet en kvart senare. Perfekt - då kunde jag se till att alla sängar blev bäddade, att alla lampor var släckta och att det inte var stökigt nånstans. Extremt viktigt i min lilla värld. Ja, jag är så pass psykiskt störd att jag kan må dåligt hela dagen ifall jag vet att sängarna är obäddade hemma...  Fast det är väl normalt? Eller? 🙄

Edwin lämnade jag hos gammelmormor innan jag åkte till jobbet. Idag var det ett 08-17 pass som gällde och tiden bara sprang iväg. Det är så roligt. Både personal och ungdomarna som bor där är så härliga! Dessutom jobbade jag med en kille från Näsviken som jag känner lite sen tidigare genom högstadiet, så det var ju trevligt. Och imorgon ska vi jobba ett kvällspass ihop. Men det här med rast... Hjälp, hur gör man? Jag har aldrig haft så mycket raster och fritid på ett arbete någon gång, så den biten får jag nog bli bättre på. Hehe, jobbigt va? 

När klockan var 17:00 ville jag knappt gå hem, så det måste väl vara toppbetyg? Det blir roligare och roligare ju mer man lär sig namnen på ungdomarna, umgås med dom och "kommer in i snacket" liksom. Känns helt underbart att känna att det är dethär som jag vill jobba med. Jag valde rätt utbildning, det har varit värt alla pengar och allt slit. Nu hoppas jag såklart på jobb på Kaskö i sommar, och helst av allt en tjänst så småning om. Men annars får jag se det som en bra erfarenhet, nya kontakter, en merit och en bekräftelse på att jag hittat rätt. 

Efter jobbet hämtade jag Edwin och sedan åkte vi hem till resten av familjen. Maten stod på bordet, vilken lyx. Dessutom fick jag en bukett tulpaner av som Elias hade valt. Mina fina killar! 

Kvällen har bestått av familjehäng. Lite extra mysigt att bara hänga och umgås när man varit ifrån varandra hela dagen! 

Nu sover ungarna och jag gör nog detsamma snart... Bästa att vara utvilad imorgon. Plugg halva dagen och sedan ska det jobbas mellan 13:30-23:30. Spännande! 

Gud vilket tråkigt inlägg. Men alla mina kul-känslor har gått åt idag, hehehe. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0