lite mer regn

Idag har det regnat igen, om nu någon har missat det? Men jag är ju sådär otroligt konstig så jag tycker att det är mysigt med regn. Oftast alltså. Idag hade jag i och för sig planerat en promenad med min Carolin, men det blev minst lika bra med skitsnack över en kopp te. Då kunde jag dessutom passa på att "intervjua" henne och prata lite om min slutuppgift. Två flugor i en smäll bah.

Barnen har varit på dagis idag, så efter mitt lilla morgonmöte med Carolin hann jag sitta någon timme och skriva med. Vill bara bli klar med skolan nu. Även om det faktiskt varit skönt att ha något att göra, något att luta sig tillbaka mot. Ja, inte ekonomiskt då såklart... Väljer man en utbildning utan bidrag så får man skylla sig själv i guess. Men då har jag å andra sidan inga studielån heller, sug på den!

Vid 14-tiden hämtade jag Edwin på dagis, sedan åkte vi vidare mot Iggesund. Vi handlade på Rätt pris innan vi hämtade Elias på hans dagis. Idag blev han glad när vi kom. Kanske för att hans bästa kompis inte var där, hör jag någon jobbig inre röst säga. Men nej, jag väljer att tro att han saknat sin bonusmamma istället. Bättre så. 

Resten av eftermiddagen har varit mysig. Jo, det kan faktiskt vara mysigt att bara vara hemma ibland. Lite jobbigt att behöva laga mat när man har fastedag dock, men jag kände mig psykiskt stark och klarade det galant. Ja, jag kände mig så pass psykiskt stark idag att jag till och med tog mig an den rena tvätten som legat i torktumlaren i allt för många dagar. Heja! 

Annars då? Barnen har lekt bra tillsammans, vi gjorde en mysig brasa, tände ljus, kvällsfikade, lekte affär och har bara gått runt och typ puffat till soffkuddar och sånt. Ja, det sistnämnda är ju faktiskt en av huvuduppgifterna i mitt liv. Otroligt viktigt att soffkuddarna ligger på sin rätta plats, ellerhur? 

Det blir ingen träning idag, hoppas ni inte blir allt för besvikna? Men man måste faktiskt vila ibland med, kanske allra helst då man har en fastedag. Ja så är det bara, ni får helt enkelt leta upp nån annans än min inspirerande *hälso-guru-blogg* om ni vill läsa om löpning just idag då... 

Nu blir det vuxenkväll i soffan. Jag ska med omsorg tugga i mig de sista kalorierna jag har kvar att förtära idag. Vad ska jag välja? Ett ägg, en deciliter naturell yoghurt eller en hel gurka? Känner litegrann att det kvittar faktiskt. Hade valet däremot stått mellan en påse chips, en skål med godis eller en låda med glass så hade jag nog brytt mig desto mer... Men det är bara en känsla.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0