klockren söndag

Vilken fin söndag. Jag känner mig nästan lite hög på alla feel-good-känslor faktiskt. Behövs inga otillåtna piller här inte! Bara ett dygns ledighet från familjen, hehehehe... Mother of the year had spoken.

Närå. Men soooom jag har njutit detta dygn. Först en hel kväll i soffan där jag fått bossa över teven och kunnat vräka i mig onyttigheter utan att vara rädd för att Mattias ska äta upp allt. Det händer nämligen. Jag kunde lägga mig sent i vetskapen om att en härlig sovmorgon väntade, väldigt sällsynt annars. 

Strax efter 08 vaknade jag, men låg kvar länge i sängen innan jag tassade ner för trappan och kokade kaffe. Två koppar i total tystnad. Ryser av välbehag när jag tänker tillbaka på den fina stunden. Sedan satte jag igång med en storstädning med musiken på högsta volym. Jag och Winnerbäck bah. Dammsuga, damma överallt, torka av köksskåp/dörrar/speglar, tvätta två maskiner tvätt, städa toaletterna och slutligen torka av golven. Gjorde en high five med mig själv när allt var klart. En liten klapp på axeln med. 

Resten av dagen har jag spenderat uppe hos mamma och pappa. Edwin hade haft det bra där och inte saknat mig alls... Typiskt. Men ännu mer typiskt var att kära mormorn hade klippt min unge IGEN. Andra gången på en vecka liksom. Utan att fråga såklart. Lite rakare lugg och lite tuffsigare hår. Då fick jag nog och rakade av nästan allt hår på stackarn. Ja, i förebyggande syfte. Ska hon vara barnvakt igen ska det minsann inte finnas något hår att klippa! Enda utvägen verkar det som. Tur att en skönhet klär i allt, även om lilleman ser ut som en liten gangster nu. (Vilket han ju i och för sig oftast är också...) Nåja, problemet är löst. Nu får vi väl hålla tummarna för att kära mormorn inte börjar färga håret eller noppa ögonbrynen på honom. DÅ är det färdig-barnvaktat. Hör du det mamma!!!

Förutom att fixa håret på Edwin har vi även hunnit leka ute i solen, chilla i soffan och blivit bjudna på middag. Ja ni hör ju, en jäkligt skön dag. 

På eftermiddagen åkte jag och hämtade Elias i Strömsbruk. Han och Ida var ute och lekte när jag kom, och Johanna kom ut med kaffe. Utan att jag bett om det ens! Fint att hon lärt sig efter allt mitt kaffe-tjat, hehe. En mysig men kall stund i kvällssolen innan vi åkte hemåt till resten av familjen. Det blev en fin återförening och brorsorna verkade ha saknat varandra! 

Nu är det kväll och min mage säger att den vill ha varma mackor. Bäst att lyda... 

Edwin da gangstah




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0