hello monday

Ny vecka och nya tag, jajamän bara att kavla upp ärmarna. Här drog vi ändå till med en sovmorgon dagen till ära, lite måndagslyx. Sedan blev det morgonkaffe på balkongen, underbart med solen i ögonen och utsikt över sjön där isen börjar smälta. Ja, sådär skrytigt finfint bara. Deal with it.

Resten av förmiddagen hade jag hushållstjänstgöring. Ja, någon var ju tvungen att röja upp i röran här hemma och Edwin blåvägrade... Tvättkorgarna svämmade över, toaletterna var mer än äckliga och golven syndes knappt på grund av allt grus som Mattias (enbart han) dragit in. Men det är väl inget en super-hushållerska inte kan råda bot på.  Nu är det fint igen!

Mitt på dagen blev det en härlig solskenspromenad med Carro och lilla bebisen i magen. Jag är så galet exalterad över hennes graviditet, ungefär samma känsla som om jag själv skulle vänta barn. Ja, jag vågar nästan mena att jag ska bli mamma i Augusti igen. Typ. Nästan. Halvt. Eller ja, inte riktigt kanske... Men min kära bästis ska ju bli mamma, så jag självutnämner mig själv till extra-moster. Ingen kan ändra på det så back off, fuck off. 

Sedan bjöd vi preggot på lunch innan vi alla åkte till Norrvägen för lite kafferep. Härlig måndag va? Förutom att jag har haft en fastedag och känt konstant hunger. Men mitt psyke har varit på min sida idag, så det har gått bra. Dock höll jag på att dreggla ur mig hela min kropps salivmängd över Edwins gourmetmiddag: köttbullar och makaroner. är man hungrig... 

Annars då? Jo, familjen har blivit komplett igen då Elias har anslutit till ligan efter en extradag hos sin mamma. Fullt manskap igen och en mysig kväll tillsammans. Lek, fika, dusch och filmmys. Nu sover gullungarna och jag sitter i soffan och drömmer om pizza, godis, tårta, lasagne, ostfrallor och fläskfilé. Eller ett jävla äpple då?! Men nej, mina 500 kalorier för dagen är förbrukade så jag får väl snällt sitta här och tugga på min snus då... 

Killen som samlar på tomma mjölkförpackningar...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0