helgen kom och gick

Söndag redan? Helgen har verkligen en förmåga att swisha förbi fort som attan. Men vi har haft en bra helg, så man får väl var tacksam för det. 

Så vad har hänt den här helgen då? Jo jag har varit på innebandy, jobbat ett Lördagapass, sprungit (läs: lunkat) på löpbandet, svullat godis tills jag var alldeles för nära bristningsgränsen, tittat på film och sovit gott. Idag fick jag till och med en härlig sovmorgon! 

Denna Söndag fick bästa möjliga start. Förutom sovmorgonen så var kaffet färdigt när jag vaknade och solen strålade. Morgonkaffe på trappan, kan inte komma på någon vackrare mening faktiskt. Sedan har vi varit ute nästan hela dagen i det underbara Aprilvädret. Vi fick kaffesällskap av mamma och sedan kom Peter, Elin och Nellie hit på ute-playdate och grillade korv med oss. Bästa lunchen på länge! ☀️

Eftermiddagen har vi spenderat i Bobygda. Edwin fick leka med sin farmor och farfar medan Mattias bytte däck på bilen och jag lapade sol. Som grädde på moset blev vi bjudna på god fläskfilémiddag innan vi åkte hem. Om varje söndag såg ut som denna så skulle jag vilja ha söndag hela veckan... Fast dessa fina dagar medför såklart en del konsekvenser. Två överfulla tvättkorgar och skitga golv tillexempel. Men sånt dör man väl inte av? 

Nu börjar det bli kväll och jag har precis pinat mig igenom ett pass på löpbandet igen. Det går trögt nu! Men big mama is still fighting... Att svettas i 20 minuter är iallafall bättre än inget. Säg att ni nickar och håller med!???!!

Annars då? Jorå. Nu laddar vi inför kommande veckan. Jag ska intro-jobba på mitt förhoppningsvis nya jobb, så det blir helt klart några spännande dagar som väntar. Hejdå helgen!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0