eld och glada barn

Och så kom helgen... Jag har i och för sig jobbat idag, men igår hade jag en ledig dag med barnen. Då lyxade vi till det med Mcdonalds-lunch, fika hos gammelmormor och så shoppade vi en ny kaffebryggare. Som vi egentligen borde gjort i samma veva vi flyttade, men ni vet, livet kommer emellan och vips så har det gått ett halvår. Men nu har vi alltså en ny, en som man till och med får ha på bondgårdar - enligt beskrivningen. Känns skönt att veta! 

Resten av fredagen gick åt till tacomiddag, lek och filmmys med chips. 

Imorse var det min tur att kliva upp tidigt med morgonbajsarna. Japp, vi har två barn som följer sina bajsrutiner till punkt och pricka. Iallafall den stora. Exakt VARJE morgon runt 06:30-tiden vaknar vi av att han ropar "klaaaar" från toaletten. Alltså, varenda vareviga morgon. Kan räkna på en hand de få gånger det inte sker... Härligt sätt att starta dagen på, bajs bajs bajs! 

Vi hade en mysig morgon, grabbarna och jag. Kaffe, nyhetsmorgon och frukost. Jag är ju en sucker för kungafamiljen (vet, lite otippat va?) så jag ville ju självklart vara med i förberedelserna inför kungens 70-årsdag. Tråkigt nog var jag tvungen att åka till jobbet vid 10:30-tiden. Hade seriöst kunnat tänka mig att ligga i soffan och titta på kungafirandet hela dagen...

En lugn och skön dag på Dackås, hade tagit på mig ett extrapass. Och fort gick det, fick äntligen brumma hem till mina killar igen! 

Middag, lek, chill och fika hann vi med innan vi klädde på oss varmt och åkte till Trogsta. Mysigt med eld, massa folk, musik och korv med bröd. Barnen tyckte det var himla spännande med kasan som brann! 🔥

Så ikväll blev det alltså sent för syskonen Wahlberg/Östlund. Man kan ju hålla alla tummar man har för en sovmorgon imorgon... Större mirakel har väl inträffat? Eller? 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0