eftertraktad chey

Hej hallå mina fans! Jag tror att det är onsdag idag, har för mig att någon sa det. Kanske var det gubben som kallade mig för "pinglan" på Dackås idag... 

Ja dagarna springer iväg hörrni, och jag har hunnit avverka två arbetspass på två olika arbetsplatser. Jo man är ju eftertraktad nu. Igår jobbade jag ett 8-17 pass på Kaskö hvb, men så ringde Dackås och ville ha förstärkning också. Men det gick ju inte, för jag jobbade ju redan. Kan ju förfan inte klona mig. Även om det skulle vara fantastiskt med en till Sara, ellerhur?! Hur som helst, jag hade en härlig dag igår och jag trivs som fisken i vattnet på nya stället. Jag ska bli integrationssekreterare när jag blir stor, så är det bara. 

Idag drog dom i mig från båda hållen igen. Jobbena mina. Hallå! Håll sams vänner, skrek jag i panik och försökte tänka strategiskt. Mer pengar på nästa lön eller mer pengar på den här lönen? Efter en snabb diskussion med bossen (mig själv) så fick Dackås bli den lyckligt utvalda arbetsplatsen idag. Fick ju jobba med ex-svärmora och det tackar man inte nej till. Ett mysigt em-pass! 

Annars då? Jo jag kan ju skryta om att jag även hunnit storstäda och bäddat rent i alla sänga idag. Trots jobb och fastedag. Ja ni hör ju... Det finns ingen hejd på mig nowadays. 

Nu har jag dock inget mer att tillägga. Eller jo... JO!!! VÄNTA SKA NI FÅ HÖRA VAD HEMSKT. Igår var min kära mor barnvakt till Edwin efter dagis. Som det brukar vara alltså. Men det kan hända att det var sista gången nu faktiskt. För vad ser jag när jag hämtat honom på kvällen? Hon har klippt honom, med hjälp av en potta. Ja, det såg åtminstone ut så. Luggen är klippt, rakt av. RAKT AV BAH. Och inte frågade hon mig innan heller? Tur att Edwin själv verkar tycka att han är väldigt stilig. Men som straff tror jag att jag ska måla om i mammas kök någon dag. Utan hennes vetskap. Bara lite! 


Dagens fynd: ett varsitt par skor till grabbarna (greklands-skor enligt Edwin) för 318 kronor! 

Han går under smeknamnet "Pottan"


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0