najs tisdag

Och så blev det tisdag. En typiskt tråkig dag, men just den här tisdagen har faktiskt varit bra. Nästan skitbra. Förutom att jag vaknade upp med kortklippt hår. Hur fan gick det till? Jag och mina spontana kvällsideér... Men det var mer än behövligt, inte så jäkla fresch att ha rishögar i hårtopparna! Intalar jag mig. 

Här hemma började vi dagen med sovmorgon, iallafall jag och Edwin. Storgrabbarna våra går ju upp i ottan! Lilleman sov till 07:49 och jag fick en chock när jag insåg det. Vi skuttade ner och gjorde kaffe/frukost. Härligt med ett överfullt kylskåp efter måndagens storhandling. Sedan gjorde vi oss ordning för dagis! 

Efter att jag lämnat Edwin åkte jag hem och satte mig framför datorn. Skriva skriva skriva på mitt slutarbete. Måste lägga in slutspurten nu så jag får plugget ur världen innan sommaren. Idag gick det faktiskt bra, tror jag har kommit mer än halvvägs. Vid lunchtid kom Mattias hem och gjorde mig sällskap. Mat och kaffe på tu man hand innan han skulle fortsätta jobba. Själv åkte jag iväg på utvecklingssamtal på Edwins dagis. Bara fina ord som verkligen stämmer på lilleman. Självständig, snäll, rolig, bestämd och "klassens stjärna" på pussel och dans. Allt går så bra så, och det är så skönt att han trivs och har börjat leka med kompisar. Däremot fick jag mig ett gott skratt när hon berättade att just idag var det första gången någonsin som Edwin hade suttit med och lyssnat på en hel bok när dom läste. Det tog liksom bara ett år. Äh, sånt har man väl inte tid med när man kan leka!

Annars då? Jo vi har myst på här hemma bara. Och ätit middag såklart, oroa er inte. Spagetti och köttfärssås blev det när Elias och Mattias kom hem. Sedan hann barnen leka, duscha och kvällsfika innan jag åkte iväg på fotboll med mamma och pappa. En mysig stund i kiosken med nära och kära! 

Men vill ni veta dagens bästa? Klart ni vill... Jag ska få ett schema på nya jobbet, fram till sommaren. Enhetschefen ringde idag och undrade om jag kunde tänka mig att jobba 69% från första maj. Men ja tack!!! Så imorgon ska jag in och hämta schemat för maj månad, sedan får vi väl hoppas att det fortsätter även under/efter sommaren. Så himla underbart att få en "egen rad" och fasta tider att planera efter. Ja herregud vad glad jag är, grattis till mig själv! 🙌🏼




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0