bra jävla dag

Den här gråa och regniga tisdagen bjöd på några solglimtar ändå. Alltså inte sol som i sol då, det blev bara en bra dag liksom. Ljusglimtar? MEN JA, NI FATTAR VÄL VAD JAG MENADE?!?!!!?? Skärp er. 

Dagen började med kaffe och mys i vanlig ordning. Storgrabbarna åkte iväg till jobbet/dagis tidigt, jag och lilleman började en timme senare idag. 

Vid 10-tiden (extremt viktigt med tidsangivelser i en blogg faktiskt) lämnade jag Edwin ute i regnet på dagis. Mohahaha, stackars unge tänkte jag och åkte hem till vårt varma torra hus. På med kaffebryggaren och fram med plugget. Hann plugga i drygt två timmar och kom faktiskt en bra bit. Heja! Mitt i allt ringde även rekryteringen och frågade om jobbet i sommar fortfarande var intressant. Öh, ja? Annars blir jag för fan arbetslös, skrek jag. Okej inte riktigt. Men nu blir det förmodligen hälften jobb och hälften ledigt i sommar, på ett HVB-hem i stan. Om det nu känns bra. Det är ju ett väldigt psykiskt tungt jobb kan jag tänka mig... Nåja introdagar is coming up. Sen får vi ta det därifrån. Annars tänker jag nog knivhota hela Dackås tills dom tar mig tillbaka. Hårding som man är! 

I eftermiddag har jag jobbat, och älskat varenda minut av det. Såklart. Bara för att mina dagar är räknade. Bara för att jag vet att det snart är slut. Bara för att... Ja okej, jag älskar Dackås. Punkt slut. 

Efter jobbet hämtade jag Edwin som varit hos mormor och morfar efter dagis. Där trivs han! Nybadad och natteklar åkte vi sedan hem till pappa och storebror. Det blev direkt filmmys och hopp i säng!

Själv har jag sprungit på löpbandet och ätit en sen middag. Men nu blir det hopp i säng, imorgon ska det pluggas och promeneras med ett preggo! 



 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0