50 days until kreta

Och så blev det torsdag... Jag och barnen lyxade till det med en ledig dag tillsammans, dessutom bjöd dom små liven på sovmorgon. En händelse som kan mäta sig med guld och miljoner ungefär. 

Förmiddagen innebar hemmamys. Simpla aktiviteter så som målarverkstad, soffhäng, utelek och dans. Ja ibland är det faktiskt härligt att umgås med enbart barnen. För då kan jag fuldansa, sjunga falskt och släppa loss utan att tänka på hur jag ser ut. För barn är ju verkligen sånna, dom bryr sig inte om min röst skär sig i de höga tonerna eller om ena tutten slår knut på sig själv medan jag hoppar omkring. Fan att man blev vuxen alltså... 

Vi har även gjort lite nytta idag. Besökt polisen och fixat pass till exempel. Det är bara 50 dagar kvar nu tills flyget mot Kreta lyfter. Om jag längtat? Men tänk själv... Sol och drinkar for fucksake. Och vilda barn. Jo men det blir bra, det ska bli så roligt att få resa iväg tillsammans! 

Elias fick däremot inte fixa pass med oss eftersom Mattias inte står som vårdnadshavare på papper. Lite tokigt kan jag tycka eftersom han ju har delad vårdnad "in real life" så att säga. Tror han fick sig en liten tankeställare där om att det kanske är läga att ta tag i det. Att inte kunna "tala" för sin egen son måste ju kännas sådär... Elias blev ledsen och började få tårar i ögonen när Edwin fick knäppa kort och inte han, lillhjärtat. Sedan sa han att han inte ville följa med till Kreta. Men han ska få fixa sitt pass till veckan, sen tror jag att han kommer att ångra sig när vi närmar oss Maj. Hoppas jag iallafall, det blir ju inte så roligt att tvinga med en gråtande 5-åring på planet! 😅

Efter att vi fixat pass åkte vi till mitt jobb och fikade innan Elias skulle åka hem med sin bonuspappa såhär mitt i veckan. Vi andra åkte hem och började skrapa på huset. Bort med all flagnad gulfärg! Fast det tar tid, fyfarao vilket jobb. (VÄLKOMMEN PÅ SKRAPFEST OM NI KÄNNER ER MANADE, VIN FINNS...) Vi börjar med sidan mot vägen, har faktiskt skrapat färdigt betonggrunden där nu och använt målatvätt. Får se om Mattias börjar måla snart, för grå färg till grunden har vi här hemma. Goda nyheter är att vi inte behöver skrapa hela huset iallafall, och färg (hurra, det blir grått) har Mattias lyckats fixa billigt genom en målarkollega. Så jag kanske slipper sälja mig på gatan ändå. Jäkla skönt alltså. 

Resten av kvällen har gått undan. Fiskmiddag, kaffebesök, telefontid med en saknad vän och en halvtimmes löpning. Helt okej med andra ord. Nu ligger Svetlana och samlar kraft för en dusch, sedan blir det soffhäng med han jag bor med. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0