nytt till hemmet... ✨

Jag har kommit in i en köpa/sälja period, en massa saker rensas ut och nya saker fyndas. Himla roligt faktiskt, speciellt när man kan tänka att man byter bort gammalt "skrot" mot nya saker. 

Jag har redan sålt iväg saker/kläder och fått in mer än tusen kronor. Så då kan man faktiskt unna sig lite nytt också! Fyndade en jättegammal och fin hylla till köket, på facebook. Och bra vinterstövlar till Elias. Så idag blev det en sväng till stan för att hämta dessa grejer. Hamnade även på Dollar där jag köpte en snygg svart/vit matta för endast 200 kronor! Passade perfekt in i vardagsrummet. 

När jag kom hem blev det mattbyte. Den förra matta som låg under soffbordet fick flytta ut till den inglasade altanen. Och mattan som låg där fick flytta upp i sovrummet. Blev tipptopp! 

Men det var nånting som kändes fel i köket... Vi behöver nya kökslampor, punkt slut. Först blev det en tur till Röda Korset för att prova lyckan. Men nej, lyckades bara fynda några krukor i terrakotta (min nya favvo!) och lite annat smått. Istället åkte vi in till stan, tog med oss mamma/mormor och besökte Mio. Bingo... Där köpte jag två vita, höga och väldigt enkla lampor till köksfönstren. Precis som jag vill ha dem. Inte sådär pluttinutt shabbychic som de förra lamporna var. Nej, säger som Ernst - i det enkla bor det vackra! 

Eftemiddagen har gått i ett... Sätta upp hyllor och fixa/trixa/dona. Förutom den gamla hyllan i köket så satte vi upp två tavellister i sovrummet. Flyttade även upp en av de förra kökslamporna dit, blev fint tillsammans med en orkidé som jag fick av bästaste mammi idag. Sedan satte vi även upp en möss/vant-korg till barnen i hallen. Där behöver vi verkligen göra något åt all förvaring, kaos... Men en korg är ju alltid något, haha! 😂
Nu börjar det kännas mer och mer som ett hem. Det som fattas (just nu) är väl sex nya matstolar och nya golv! Men ja, det kommer väl det med... 😏








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0