ett viktigt beslut... 😔

Fredag och sol, sĂ„ underbart. Idag har hela familjen Ă€gnat sig Ă„t "sina sysslor" pĂ„ varsitt hĂ„ll. SĂ„ som de flesta vardagarna kommer att se ut för oss nu i vĂ„r.  Mattias har jobbat, barnen har varit pĂ„ föris och jag har pluggat. 

Edwin har varit sjĂ€lv pĂ„ BlĂ„klockan för andra gĂ„ngen idag. Han vinkade hejdĂ„ till mig innan vi ens fĂ„tt av oss klĂ€derna, haha. Allt hade gĂ„tt sĂ„ himla bra, dessutom lyckades han somna dĂ€r med. Det var en riktigt stolt och glad mamma som hĂ€mtade hem honom sedan. Jag var laddad med energi efter en dag med trĂ€ning, tvĂ€tt och plugg. Som jag saknade min lilla goding! 

Sedan var det dags att hĂ€mta Ă€nnu en saknad unge. Mot storebrors förskola! Skönt för honom att fĂ„ sluta lite tidigare denna Fredag, han vart lite förvĂ„nad nĂ€r det var jag och Edwin som kom. Brorsorna kramades och lekte en stund innan vi Ă€ntligen kom ivĂ€g hemĂ„t. 

Fast innan vi Ă„kte hem blev det en snabbis till stan. Fyndade nĂ€mligen tre kassar med 36 (!) klĂ€desplagg igĂ„r, som jag skulle hĂ€mta. Betalade 200 kronor för hur fina klĂ€der som helst. Till och med en vĂ„rjacka var det med, sjukt snygg! 👌

VĂ€l hemma var det dags att börja med middagen. Fredagstacos! Pappsen kom hem han med, sedan satt vi lĂ€nge och mumsade. 

Snart Ă€r det dags för fredagsmys... Barnen Ă€r nybadade och vi har köpt lite götta. En lugn och skön kvĂ€ll vĂ€ntar. FĂ„r se om jag hinner plugga lite till ocksĂ„, eller lĂ€sa lite. En bestĂ€llning frĂ„n bokrean trillade ner i postlĂ„dan idag! 

Jag har Ă€ven tagit ett viktigt beslut idag... Jag tĂ€nker sluta blogga. Eller iallafall ta en paus. Just nu kĂ€nns det bara som "ett mĂ„ste" som jag egentligen inte har tid med. Det tar upp sĂ„ otroligt mycket tid av mitt liv. Tid som jag hellre spenderar med barnen och Mattias. FĂ„r se om jag kommer att blogga lite dĂ„ och dĂ„ framöver, men just nu kĂ€nns det som att jag behöver en paus. Jag mĂ„ste bli bĂ€ttre pĂ„ att leva i nuet, det kĂ€nns viktigare Ă€n att blogga faktiskt. Men tack alla ni som har lĂ€st min "dagbok", vi kanske hörs snart igen! ❀


Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0