furuvik och annat kul... 🐒

Dagarna och veckorna springer ivĂ€g... Jag har redan jobbat hĂ€lften av mina sex jobbveckor, sedan vĂ€ntar lite efterlĂ€ngtad ledighet innan vi gĂ„r mot en fullspĂ€ckad sensommar/höst. DĂ„ vĂ€ntar en massa roligt - en resa till Ullared och flytt till vĂ„rat hus. Men Ă€ven en hel del jobb och plugg. Har lagt böckerna pĂ„ hyllan nu under sommaren, insĂ„g ganska fort att det Ă€r lönlöst att försöka plugga medan jag jobbar de tider som jag gör. Men ja, det fĂ„r ta lite tid helt enkelt. 

Men trots jobb sĂ„ har jag hunnit njuta lite av sommaren Ă€ndĂ„. Ja, det lilla som inte regnat bort. Vi hade vĂ€l fyra fina dagar för nĂ„gon vecka sedan och dĂ„ passade vi pĂ„ att göra premiĂ€r pĂ„ badstranden. HĂ€rligt! Vi bodde Ă€ven nĂ„gra dagar hos mina förĂ€ldrar medan dom var bortresta. GrĂ€smatta, altan, sol... Underbar frihet. 

Jag lyckades Ă€ven styra upp en utekvĂ€ll i Fredags. Det blev en rolig kvĂ€ll pĂ„ O'learys med Carro och Johanna! En massa gott att dricka, lite gott att tugga pĂ„ och prat/skratt enda in pĂ„ sena natta. En behövlig utflykt hemifrĂ„n! Det borde vi göra om tjejer... Men gissa om man var sliten dagen efter. Dessutom skulle Mattias bort sĂ„ jag var sjĂ€lv med barnen. Tror dom mĂ€rkte att jag var trött, för dom var som Ă€nglar bĂ„da tvĂ„! đŸ™đŸŒ

Idag har vi varit i Furuvik med familjen Östlund/Wallström. Även iĂ„r lyckades vi fĂ„ till en helg dĂ„ bĂ„da familjerna kunde. En trevlig tradition! 

Vi började utflykten med att titta pĂ„ alla djuren. Det verkade alla barnen gilla! Kul  med allt ifrĂ„n apor till getter. Elias vĂ„gade sig Ă€ven pĂ„ ponnyridning! Sedan Ă„kte papporna "bĂ„t" med alla barnen. Det började stĂ€nka lite regn dĂ„, men det var det lilla, sedan fick vi hĂ€rligt vĂ€der med moln/sol om vartannat.

Innan vi gick in till karusellerna hittade vi ett bord dĂ€r vi hade picknick. Sallader, mackor och lite annat gott! Mysigt men blĂ„sigt dĂ€r intill havet... 

Edwin hann Ă„ka tvĂ„ karuseller innan han tvĂ€rslocknade i vagnen. Det blev babyflyg och den dĂ€r enformiga "plattan" med hĂ€star som bara snurrar runt runt. Den som mammorna bara Ă„ker EN gĂ„ng, vadĂ„ yr i huvudet?! 😅

Medan Edwin sov i vagnen var det Elias som fick bestĂ€mma. Det blev en hel del karuseller och bilĂ„kning för bĂ„de honom och Ida! SĂ„ kul med lyckliga barn. Vi försökte oss Ă€ven pĂ„ lite bollkastning och sĂ„dĂ€r, men nej... En massa pengar rĂ€tt ner i sjön bara! Vi gick och drack kaffe istĂ€llet, haha. 

Edwin vaknade lagom tills att vi kĂ€nde oss klara. Lite shopping till barnen och ett sista fikastopp i solen bara, sedan vandrade vi mot bilen. Trötta och nöjda efter nĂ€stan 6 timmar i fina Furuvik. Tack för en trevlig dag! 

Bilresan hem gick bra, Ă€ven om jag var trött och fick köra mot min vilja. Edwin pladdrade pĂ„ hela vĂ€gen hem och sa "stanna hĂ€r" varje gĂ„ng vi Ă„kte förbi nĂ„n typ affĂ€r/matstĂ€lle. Nejdu, nu vill vi hem hem hem! Fast riktigt sĂ„ blev det Ă€ndĂ„ inte. Vi Ă„kte till NorrvĂ€gen, det blev ju en sĂ„ fin kvĂ€ll. Vi Ă„t upp matsĂ€cken och Edwin fick leka med "mommo Ă„ poppe" en stund innan vi Ă„kte hemĂ„t. 

Nu Ă€r vi hemma, allt Ă€r uppackat, vi Ă€r nyduschade och har tagit plats i soffan. Beck-film och gĂ„rdagens godispĂ„se kĂ€nns som ett bra avslut pĂ„ denna trevliga helg! đŸ‘ŒđŸŒ









Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0