söndad och val... 🔴

Söndag och morgon vid 07-tiden. Alldeles för tidigt tyckte en trött mamma... Men det var bara att masa sig upp. Mot kaffebryggaren! ☕️

Morgonen var lugn, tack och lov. Soffhäng och lek... Dessutom fick jag även ett ryck och tog ett varv med dammsugaren. Verkligen behövligt. Men mer än så hann jag inte, för Mattias skulle nämligen iväg med en köttfärsleverans. Istället blev det soffmys med min lilla kille! 

Så himla mysigt när han ligger på mig och bara myser. Han lyckades även somna. Ljuvligt... 👌

Mitt på dagen blev det lunch, sedan kom pappsen hem igen. Mot vallokalen! Det gick fort eftersom jag redan visste vilket parti som skulle få min röst. Spännande dock att jag och Mattias röstade olika, det blev en liten diskussionsfight på parkeringen sen. Hahaha! 😅

Efter röstningen gick jag och lilleman upp till Norrvägen. Vi hade turen att bli bjudna på både middag och efterrätt. Mums! 

Mattias åkte in till stan för att vara med på Elias gympa! Knatteskutt. Det verkade vara bra, så det blir nog en toppenaktivitet. Kul för honom att få komma iväg själv (utan småsyskonen!), få träffa kompisar, röra på sig och ha roligt... 👍

Efter gympan hade storgrabbarna åkt och handlat, sedan kom även dom till Norrvägen för att äta mat. Edwin blev alldeles lycklig när han fick syn på storebrorsan! Varm i hjärtat. 

Väl hemma igen blev det en dusch/bad för gympakillen. Sedan kom hans mamma och lillasyster hit med hostmedicin. Dom blev kvar ett bra tag, och barnen hade roligt. Spela tv-spel och busa! 

Resten av kvällen flöt på bra... Edwin var trött, så det blev inte mycket lek för honom. Välling och hopp i säng redan runt 18:30-tiden. Snark! 

Elias följde med Mattias till stan fram och tillbaka, sedan fick även han hoppa i säng. Mot sin vilja... Men efter några böcker och lite film så somnade även han! 

Vuxenkvällen har spenderats i soffan. Valvaka! Spännande och ofattbart. Det är skrämmande att Sverigedemokraterna har blivit vårt tredje största parti... Hur tänker människor? Även om mitt parti vann så känns det nästan bara som en förlust. Allt känns så osäkert nu. Vad kommer hända? Hur kommer regeringen att se ut? Kan vi frysa ut SD? Hoppas allt löser sig till något bra!  

Nu är det hopp i säng som gäller. Trött så in i norden... Sömn och nya tag! En vecka som innehåller lite allt möjligt. Hoppas vi får starta den utvilade och pigga! 😅








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0